Sayfalar

Yüzüklerin Efendisi : Yüzük Kardeşliği (2001)


Kitap : Yüzüklerin Efendisi : Yüzük Kardeşliği
Yazar : John Ronald Reuel Tolkien
Yayınevi : Metis Yayınları
Basım Tarihi : 2010
Sayfa Sayısı : 486
Boyutları : 13x20cm
.
Book: The Lord Of The Rings : The Fellowship of the Ring
Writer : John Ronald Reuel Tolkien
Publisher : Mariner Books
Publish Date : 2005
Page : 544
Dimensions : 8 x 5 x 1.3 inches
.
Konu : 
Bir açıdan bakarsanız bir fantezi romanı, başka bir açıdan baktığınızda, insanlık durumu, sorumluluk, iktidar ve savaş üzerine bir roman. Bir yolculuk, bir büyüme öyküsü; fedakarlık ve dostluk üzerine, hırs ve ihanet üzerine bir roman...(Arka Kapak)
.
.
.
Film : Yüzüklerin Efendisi : Yüzük Kardeşliği – 2001
.
Yönetmen : Peter Jackson
Senaryo : Philippa Boyens, Peter Jackson, J.R.R. Tolkien, Fran Walsh
.
Oyuncular : Elijah Wood – Frodo, Viggo Mortensen – Aragorn, Orlando Bloom - Legolas Greenleaf, Sean Bean – Boromir, Cate Blanchett – Galadriel, Sean Astin - Sam Gamgee, Ian Holm - Bilbo Baggins, Liv Tyler – Arwen, Hugo Weaving - Lord Elrond, Ian Mckellen - Gandalf the Grey, John Rhys-Davies – Gimli, Billy Boyd – Pippin, Dominic Monaghan - Meriadoc Brandybuck, Christopher Lee – Saruman, Andy Serkis – Gollum, Marton Csokas – Celeborn, Alexandra Astin - Elanor Gamgee, Sala Baker – Sauron, Alan Howard - The Ring (voice), Noel Appleby - Everard Proudfoot, Peter Jackson - Albert Dreary,
.
Konu :
Bir grup kahramanın dünyalarını şeytani güçler birliğinden kurtarma mücadeleleri...

Hobbit’ler, cüceler ve halk, şeytani güçle savaşmak için bir araya geliyorlar.

Gelecek çağlar önce kaybolmuş bir yüzüğün kaderinde gizlidir. Karanlık güçler yüzüğe ulaşmak için yıllarca çabalamışlar ve hala da bu uğraşları devam etmektedir. Kader yüzüğü genç bir Hobbit olan Frodo’nun ellerine teslim eder. Yüzük Frodo’ya miras kalır ve olaylara davetiye böylece cıkmış olur.

Frodo yüzüğün sahibi olduktan sonra asıl görev ona kalır.Yüzüğün Doom Dağı’nda ki ateşe atılarak yok edilmesi gerekmektedir ve bu görevi tek başına yapamayacağından, birbirinden üstün özelliklere sahip arkadaşları ile birlikte büyük bir maceraya atılır.
.


idefix Satış Ortağı













  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder