Sayfalar

Benimle Kal_Stand By Me (1986)

Kitap : Ceset
Yazar : Stephen King
Yayınevi : Altın Kitaplar
Basım Tarihi : 1988
Sayfa Sayısı : 360
Boyutları : 13,5x19,5cm
.
.
Book: Different Seasons
Writer : Stephen King
Publisher : Signet
Publish Date : 2004
Page : 512
Dimensions : 6.9 x 4.2 x 1.5 inches
.
.
Konu : 
“Ceset” kitabında 2 öykü anlatılmakta.
1-  Ceset: Bu hikâyede küçük bir kasabada yaşayan dört çocuk, 30 mil ötede bir ceset olduğunu öğrenirler ve meraklarından dolayı onu görmek için uzun bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolculuk sırasında yaşadıkları onları birbirine yaklaştırır ve gençliğe doğru ilk adımlarını atarlar.
2-   Hiddet: 17 yaşındaki Charlie Decker, büyükleriyle sorunları olan bir gençtir. Decker, bunalım geçirdiği bir gün iki öğretmenini öldürür ve çocukları rehin alır. Daha sonra rehin alınan çocuklar ve Charlie, birbirlerine hayatta kendilerini rahatsız eden şeyleri söyleyerek bir tür terapi yaparlar.

“Different Seasons” kitabında ise 4 öykü anlatılmakta.

1-    Rita Hayworth and Shawshank Redemption
2-    Apt Pupil
3-    The Body
4-    The Breathing Method
.

Film : Benimle Kal_Stand By Me (1986)
.
Yönetmen : Rob Reiner
Senaryo : Stephen King, Bruce A. Evans, Raynold Gideon
.
Oyuncular : Wil Wheaton - Gordie Lachance, River Phoenix - Chris Chambers, Corey Feldman - Teddy Duchamp, Jerry O'Connell - Vern Tessio, Kiefer Sutherland - Ace Merrill, Casey Siemaszko - Billy Tessio, John Cusack - Denny Lachance, Marshall Bell - Bay Lachance
.
Konu :
1950'lerde geçen film,ergenliğe yeni girmiş dört kafadar gencin Oregon ormanlığında kayıp bir çocuğun cesedini aramalarını konu ediniyor.Yol boyunca daha da yakınlaşan çocuklar, birbirleri hakkında pek çok şey keşfedeceklerdir.Ancak kasabanın serserileri de onların peşindedir.
.


idefix Satış Ortağı










  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder