Sayfalar

Cinnet – The Shining (1980)



Kitap : Medyum
Yazar : Stephen King
Yayınevi : Altın Kitapları
Basım Tarihi : 2001
Sayfa Sayısı : 384
Boyutları : 14x20 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The Shining
Writer : Stephen King
Publisher : Gallery Books
Publish Date : 2002
Pages: 528
Dimensions : 7 x 4.4 x 1.4 inches
.
.
Konu:
Torrence ailesi, evlerinden uzakta bir otelde çalışmaya başlar. Görevleri boş olan otele bakmak ve gerektiğinde işletmektir. Aile, yeni bir iş ve hayata başlamanın heyecanı içindedir. Jack, Wendy ve küçük çocukları Danny için burası yeni bir yuva olacaktır.

Ancak, yılın pek çok ayında boş olan otel aslında sanıldığı kadar boş değildir. Çünkü burası ailenin bildik korkularının yeniden canlanmasına neden olan karanlık ve kötülüklerin kaynağı, medyumların savaş alanıdır.

Hayal ve gerçeğin iç içe geçtiği bu ortamda artık önemli olan karanlığın esiri olmamaktır. (Tanıtım Yazısından)
.

Film : Cinnet – The Shining (1980)
.
Yönetmen : Stanley Kubrick
Senaryo : Diane Johnson, Stanley Kubrick, Stephen King
.
Oyuncular : Jack Nicholson - Jack Torrance, Shelley Duvall - Wendy Torrance, Danny Lloyd - Danny Torrance, Scatman Crothers - Dick Hallorann, Barry Nelson - Stuart Ullman, Manning Redwood - Forest Ranger, Tony Burton - Larry Durkin, Joe Turkel, Philip Stong, Anne Jackson, Barry Dennen, Lisa Burns - Grady Daughter
.
Konu :
Jack Torrance (Jack Nicholson) Colorado dağlarındaki Overlook Otelinde kış bakıcısı olmayı kabul eder.Otel kışın kapalı olduğundan Jack ve ailesi uzun bir süre boyunca mekanda yanlız kalacaklardır.Medyum yetenekleri olan Torrance'ların küçük oğlu Danny (Danny Lloyd), otelde bazı kötü ruhların olduğunu hissetmeye başlar.Jack, yıllar önce karısı ve iki kızını öldüren otelin eski kış bakıcısı Bay Grady(Philip Stone)'nin hayaletiyle tanıştığında işler iyice değişmeye başlar.Danny, babasının bu ruhlar tarafından kontrol edildiğini ve babasının giderek çıldırdığını görmektedir.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder