Sayfalar

Dehşet Treni – The Midnight Meat Train (2008)



Kitap : Kan Kitapları 1
Yazar : Clive Barker
Yayınevi : Oğlak Yayıncılık / Maceraperest Kitaplar
Basım Tarihi : 2009
Sayfa Sayısı : 258
Boyutları : 12x18 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Books of Blood
Writer : Clive Barker
Publisher : Berkley Trade
Publish Date : 1998
Pages: 528
Dimensions : 9.1 x 6 x 1.1 inches
.
.
Konu:
Epik fantezi ustası Clive Barker'ın hayalgücünden tüylerinizi ürpertecek beş hikaye. Hepsi de sizi uçurumun kıyısına götürecek. Hatta belki, daha da ötesine.

Bu kitaptaki hikayeler, korku edebiyatında devrim yaratacak bir yenilikte. Hepside hayattan çıkıp bilinmeyen istikamete giden o karanlık yolun birer haritası'' kan hikayeleri. Çok acımasız bu yolu aşabilecek. Çoğumuz dua ve okşamalarla ışıklı sokaklardan huzur içinde geçirilecek. Ama bir kaçımız... Seçilmiş bir kaçımız için dehşet, zıplayarak gelecek ve lanetlenmişlerin yolundan bizleri kapıp kaçıracak. (Arka Kapak'tan)
.

Film : Dehşet Treni – The Midnight Meat Train (2008)
.
Yönetmen : Ryuhei Kitamura
Senaryo : Jeff Buhler, Clive Barker
.
Oyuncular : Bradley Cooper - Leon Kauffman, Leslie Bibb – Maya, Brooke Shields - Susan Hoff, Vinnie Jones – Mahogany, Roger Bart – Jurgis, Tony Curran – Sürücü, Barbara Eve Harris - Dedektif Lynn Hadley, Peter Jacobson – Otto, Stephanie Mace - Leigh Cooper, Ted Raimi - Randle Cooper, Nora - Erika Sakaki, Quinton 'rampage' Jackson - Guardian Angel, Dan Callahan - Troy Taleveski, Don Smith - İstasyon Polisi, Earl Carroll - Jack Franks
.
Konu :
New York’lu bir fotoğrafçı olan Leon Kaufman, sanat galerisi sahibi olan Susan Hoff’in etkisiyle daha dişli hale gelmektedir. Bu sırada bir seri katille yolları kesişen Leon, insanlığın karanlık tarafına şahit olmaya başlayacaktır...Geceleri metrolarda seri cinayetler işleyen Mahogany, kurbanlarını korkunç şekilde parçalara ayırır. Leon’un Mahogany’le olan ilgisi, kız arkadaşının tüm korkularına rağmen onu metroların içine ve şeytanın ta kendisi-ne doğru çeker; Maya da onla beraber bu karanlığa sürüklenip gidecektir.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder