Sayfalar

Kayıp Dünya – The Lost World (1997)



Kitap : Kayıp Dünya
Yazar : Michael Crichton
Yayınevi : Remzi Kitabevi
Basım Tarihi : 1996
Sayfa Sayısı : 381
Boyutları : 14x20 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The Lost World
Writer : Michael Crichton
Publisher : Arrow
Publish Date : 1997
Pages: 434
Dimensions : 4.4 x 1.1 x 7 inches
.
.
Konu:
Jurassic Park'ta yaşanan korkunç olaylar, bilimin ve hayal gücünün belki de en olağanüstü rüyasını da sona erdirmişti. Dinozorlar yokedilmiş, park ve üstünde bulunduğu ada belirsiz bir tarihe kadar halka kapatılmıştı.
Aradan altı yıl geçtikten sonra ortalığı bir söylenti kapladı... Orada birşeyler hala yaşıyordu. (Arka Kapak)
.

Film : Kayıp Dünya – The Lost World (1997)
.
Yönetmen : Steven Spielberg
Senaryo : David Koepp, Michael Crichton
.
Oyuncular : Jeff Goldblum - Dr. Ian Malcolm, Julianne Moore - Dr. Sarah Harding, Pete Postlethwaite - Roland Tembo, Richard Attenborough - John Hammond, Vince Vaughn - Nick Van Owen, Arliss Howard - Peter Ludlow, Vanessa Lee Chester - Kelly Curtis Malcolm, Peter Stormare - Dieter Stark
.
Konu :
Isa Sorna adı verilen bir adada bazı dinozorlar hayatta kalmıştır. Site B kod adlı dinozor üretim tesisinin yer aldığı bu adada çıkan kasırga sonucunda tesisler yıkılmış ve dinozorlar serbest kalmıştır. Aradan geçen dört yıl içinde dinazorlar büyümüş ve birer canavar haline gelmişlerdir. Dinozorların hala hayatta olduğunu öğrenen tesisin kurucusu Milyarder John Hammond, Site B'deki ticari potansiyelin farkındadır. Hammond'ın amacı dinozorları doğal çevrelerinde koruyarak dört yıl önce kaybettiği itibarını geri kazanmaktır.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder