Sayfalar

Şirket - The Firm (1993)



Kitap : Şirket
Yazar : John Grisham
Yayınevi : Remzi Kitabevi
Basım Tarihi : 2009
Sayfa Sayısı : 471
Boyutları : 14x20 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The Firm
Writer : John Grisham
Publisher : Delta
Publish Date : 1997
Pages: 432
Dimensions : 5.2 x 1 x 8 inches
.
.
Konu:
Yoksul bir aileden gelen Mitchell McDeere, Harvard'dan üçüncülükle mezun olur ve Amerika’daki birçok hukuk firmasından iş teklifi alır. Bundan biri de Memphis’-teki küçük ama saygın bir şirkettir ve Mitch'e rüyalarında bile göremeyeceği olanaklar sunar. Yılda seksen bin dolar maaş, bir Bmw ve düşük faizli ev kredisi.

Böylece Mitch ve karısı Abby, Mempish'e yerleşirler. Ama çok geçmeden karabasan başlar: Gizli dosyalar, dinleme aygıtları, iş arkadaşlarının gizemli ölümleri, Cayman Adaları'ndaki paravan şirket aracılığıyla aklanan ve FBI'ın izini süremediği milyonlarca dolar kara para...

Genç Mitch artık bir yol ayırımındadır: Her şeye göz yumup aldığı paraya mı bakacaktır, yoksa FBI'yla işbirliği yaparak şirketin içyüzünü açığa mı çıkaracaktır?

John Grisham'dan soluk soluğa bir macera... (Arka Kapak)
.

Film : Şirket - The Firm (1993)
.
Yönetmen : Sydney Pollack
Senaryo : John Grisham
.
Oyuncular : Tom Cruise - Mitch McDeere, Jeanne Tripplehorn - Abby McDeere, Gene Hackman - Avery Tolar, Hal Holbrook - Oliver Lambert, Terry Kinney - Lamar Quinn, Wilford Brimley - William Devasher, Ed Harris - Wayne Tarrance, Holly Hunter - Tammy Hemphill, David Strathairn - Ray McDeere, Gary Busey - Eddie Lomax, Jerry Weintraub - Sonny Capps, Karina Lombard - Young Woman on Beach
.
Konu :
Mitch McDeere, Harvard'dan başarıyla mezun olmuş bir avukattır. New York ve Chicago'dan büyük hukuk firmaları peşine düşmüştür, ama Memphis'teki bir şirket Mitch'e diğerlerinden daha iyi şartlarla iş teklif eder. Memphis'e taşınan Mitch ve karısı Abby için hayat birden çok iyi gitmeye başlar. Son model bir araba ve yeni bir eve kavuşmuştur. Ancak her güzel şeyin bir bedeli vardır ve Mitch bunu keşfetmek üzeredir.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder