Sayfalar

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri – The Mortal Instruments: City of Bones (2013)


Kitap : Kemikler Şehri - Ölümcül Oyuncaklar 1. Kitap
Yazar : Cassandra Clare
Yayınevi : Artemis Yayınları
Basım Tarihi : 2013
Sayfa Sayısı : 580
Boyutları : 14x20 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: City of Bones (The Mortal Instruments, Book 1)
Writer : Cassandra Clare
Publisher : Margaret K. McElderry Books
Publish Date : 2008
Pages: 485
Dimensions : 1.3 x 5.5 x 8.3 inches
.
.
Konu:
Vampirler, kurt adamlar, periler, gerçek aşk ve aklınızı başınızdan alacak daha birçok şey. Ölümcül Oyuncaklar hafızanıza kazınacak!

On beş yaşındaki Clary Fray, New York'ta Pandemonium Kulüp'e doğru yola çıktığında bir cinayete tanıklık edeceği hiç aklına gelmezdi.

Hele ki, bu cinayetin daha önce hiç görmediği acayip silahlara sahip tuhaf dövmeli üç genç tarafından işleneceğini hayatta düşünemezdi! Clary, polisi arayabileceğini biliyordu fakat ceset bir anda ortadan yok olunca ve canileri Clary'den başka kimse göremediği için durumu açıklamak pek kolay olmayacaktı!
Clary'nin onları görebilmesine çok şaşıran katiller kendilerini
Gölgeavcıları olarak tanıtacaktı.

Yani, dünyayı şeytanlardan arındırmaya ant içmiş gizli bir kabile!(Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri – The Mortal Instruments: City of Bones (2013)
.
Yönetmen : Harald Zwart
Senaryo : Cassandra Clare , I. Marlene King , Jessica Postigo
.
Oyuncular : Kevin Zegers - Alec Lightwood, Jemima West - Isabelle Lightwood, CCH Pounder - Madame Dorothea, Robert Maillet - Samuel Blackwell, Stephen R. Hart - Brother Jeremiah, Elyas M'barek - Vampire Lieutenant, Harry Van Gorkum -  Alaric, Jared Harris - Hodge Starkweather, Kevin Durand - Emil Pangborn, Lena Headey - Jocelyn Fray, Lily Collins - Clary Fray, Jonathan Rhys Meyers  alentine Morgenstern, Jamie Campbell Bower - Jace Wayland, Aidan Turner - Luke Garroway, Robert Sheehan - Simon Lewis, Chris Ratz - Eric
.
Konu :
Brooklyn’de sessiz sakin hayatına devam eden Clarissa Fray’in hayatı bir gün şaşırtıcı ve olağanüstü şeyler görmeye başladığında değişir. Annesi’in de bir anda ortadan kaybolması, Clary’nin endişelerini arttırır. Clary ve yakın arkadaşı Simon annesini bir süre ararlar. Bir gece klübünde cinayeti gören tek kişi olan Claire’in yaşadıkları, onu Gölge Avcıları’nın saklı dünyasındaki karanlık sırları keşfetmesine, yarı insan yarı melek savaşçılarının yüzyıllardır insanları şeytanlardan koruduklarını öğrenmesine neden olur.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder