Sayfalar

Her Şey– Everything, Everything (2017)


Kitap : Her Şey
Yazar : Nicola Yoon
Yayınevi : Pena Yayınları
Basım Tarihi : 2016
Sayfa Sayısı : 344
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Everything, Everything
Writer : Nicola Yoon
Publisher : Ember
Publish Date : 2017
Pages: 352
Dimensions : 5.5 x 0.7 x 8.3 inches
.
.
Konu: Bazen en sevdiğim kitapları sondan başa tekrar okurum. Son bölümden başlar ve başa kadar tersten okurum. Bu şekilde okuduğunuzda, kitabın bölümleri de umuttan çaresizliğe, kendini tanımaktan şüpheye doğru gider. Aşk hikâyelerinde çiftler sevgili olarak başlar, sonunda yabancı olurlar. Yetişkinliğe ulaşma kitapları yolunu kaybetme hikâyelerine dönüşür. En sevdiğiniz karakterler yeniden doğar. Benim hayatım bir kitap olsa ve tersten okunacak olsa, hiçbir şey değişmezdi. Bugünün dünden hiçbir farkı yoktu. Yarın da bugünle aynı olacaktı. Maddy'nin Kitabı'nda, bütün bölümler birbirinin aynısıydı. Olly'ye kadar. (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Her Şey– Everything, Everything (2017)
.
Yönetmen : Stella Meghie
Senaryo : J. Mills Goodloe , Nicola Yoon
.
Oyuncular :  Dan Payne         , Valareen Friday, Allison Riley, Peter Benson - Dr. Chase, Robert Lawrenson – Waterman, Amandla Stenberg - Maddy Whittier, Nick Robinson - Olly Bright, Anika Noni Rose - Dr. Whittier, Ana De La Reguera – Carla, Taylor Hickson - Kara Bright, Danube R. Hermosillo – Rosa, Farryn VanHumbeck – Ruby,
.
Konu : Sürekli mikrop ve bakterilerden uzak yaşaması gereken, bağışıklık sistemiyle ilgili nadir bir hastalıktan muzdarip 17 yaşındaki Maddy Whittier, 24 saat evden çıkmadan ve hemşire kontrolü altında hayatını sürdürmektedir. Bu sırada komşuları Olly Bright'ı görür ve tanışarak mesajlaşmaya başlarlar. Hapis hayatı artık canına tak eden Maddy, günün birinde Olly ile birlikte evden kaçıp o yaşına kadar görmek isteyip göremediği her şeyi keşfetmek üzere bir yolculuğa çıkar.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder