Sayfalar

Mucize - Wonder (2017)



Kitap : Mucize
Yazar : R. J. Palacio
Yayınevi : Pegasus
Basım Tarihi : 2016
Sayfa Sayısı : 336
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Wonder
Writer : R. J. Palacio
Publisher : Corgi Childrens
Publish Date : 2000
Dimensions: 5.1 x 0.8 x 7.8 inches
.
.
Konu: August (Auggie) Pullman yüzünde fiziksel bir bozuklukla doğduğu için, normal bir okula gidemiyordu… Şimdiye kadar. Yakında Beecher Ortaokulu'nda beşinci sınıfa başlayacak ve ömrünüzde bir kere bile "yeni çocuk" olduysanız, bunun ne kadar zorlu olduğunu tahmin edebilirsiniz. Dondurma yemek ve Xbox'ında oyun oynamak gibi sıradan şeyleri seven Auggie aslında sadece sıradışı yüzü olan, sıradan bir çocuk. Peki, yeni sınıf arkadaşlarını, görünüşünün ardında kendisinin de onlar gibi olduğuna ikna edebilecek mi?
.

Film : Mucize - Wonder (2017)
.
Yönetmen : Stephen Chbosky
Senaryo : Stephen Chbosky, Steve Conrad, Jack Thorne
.
Oyuncular : Kyle Harrison Breitkopf – Miles, Bryce Gheisar – Julian, Rachel Hayward, Gidget – Daisy, Elle McKinnon – Charlotte, Emma Tremblay – Michelle, Millie Davis – Summer, Julia Roberts - Isabel Pullman, Owen Wilson - Nate Pullman, Jacob Tremblay - Auggie Pullman, Mandy Patinkin - Mr. Tushman, Steve Bacic - Justin's Dad, Izabela Vidovic - Via Pullman, Daveed Diggs - Mr. Browne, Crystal Lowe, Ali Liebert - Ms. Petosa, Sonia Braga, Danielle Rose Russell – Miranda, Nadji Jeter – Justin, Noah Jupe - Jack Will,
.
Konu : Auggie, normal bir okula gitmesini engelleyen yüz farklılıklarıyla doğdu ve beşinci sınıfa başladığında kahramanların en benzersizi oldu. Ailesi, yeni sınıf arkadaşları ve daha büyük toplulukların hepsi merhametlerini ve kabullerini bulmak için uğraşırken, Auggie'nin olağanüstü yolculuğu hepsini birleştirecek ve öne çıkmak için doğduğunuzda karışamayacağınızı kanıtlayacaktır.
.
Film IMDB link : http://www.imdb.com/title/tt2543472/   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder