Sayfalar

Camdan Kale - The Glass Castle (2017)




Kitap : Camdan Kale
Yazar : Jeannette Walls
Yayınevi : Epsilon Yayınevi
Basım Tarihi : 2014
Sayfa Sayısı :384
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The Glass Castle
Writer : Jeannette Walls
Publisher : Scribner
Publish Date : 2006
Pages: 288
Dimensions: 5.2 x 0.6 x 8 inches
.
.
Konu: Rex ve Rose Mary Walls dört çocuk sahibiydi. Akıllı ve yakışıklı bir adam olan Rex, ayık olduğu zamanlarda çocuklarının hayal dünyalarını ele geçirir, onlara fizik, jeoloji ve en önemlisi hayata korkusuzca nasıl sarılacaklarını öğretirdi. Rose Mary ise resim yapar, aynı zamanda yazardı. Ailesinin bakımını üstlenme fikrine tahammül edemez, kendisini "heyecan bağımlısı" olarak tanımlardı.

İlerleyen zamanlarda, paraları bitip gezgin hayatı yaşamanın büyüsü etkisini yitirdiğinde, Walls ailesi bir maden kasabasına yerleşti. Ve Rex Walls ailenin hayatta kalmak için yaptığı her şeyi mahvetti. İçti. Yemek parasını çaldı, günlerce ortadan kayboldu. Aile parçalandıkça, Jeannette ile kardeşleri kendi başlarının çaresine bakmak zorunda kaldılar.

Bu, her şeye rağmen bir zaferin hikâyesi, ama aynı zamanda derin kırılmalarına rağmen bir ailedeki koşulsuz sevginin sürükleyici masalı. (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Camdan Kale - The Glass Castle (2017)
.
Yönetmen : Destin Cretton
Senaryo : Destin Cretton , Andrew Lanham
.
Oyuncular : Brie Larson - Jeannette Walls, Naomi Watts - Rose Mary Walls, Woody Harrelson - Rex Walls, Sarah Snook - Lori Wells, Max Greenfield - Eric Goldberg, Josh Caras - Brian Walls, Joe Pingue – Stanley, Sadie Sink - Lori Wells, Ella Anderson - Young Jeannette, Andrew Shaver - Dr. Taylor, Brigette Lundy-Paine - Maureen Walls, Iain Armitage - Brian Walls, Shree Crooks - Maureen Walls, Charlie Shotwell - Brian Walls, Chandler Head - Jeannette Walls
.
Konu : Genç bir kız, eksantrik bir sanatçı anne ve çocukların hayal gücünü çalıştırarak ailenin yoksulluğunu unutturmak için hikayeler anlatan alkolik bir babadan ve çocuklardan oluşan toplumdan uzak yaşayan bir ailede büyümektedir…
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder