Sayfalar

Öldürme İçgüdüsü - Instinct to Kill (2001)




Kitap : Mükemmel Koca
Yazar : Lisa Gardner
Yayınevi : Epsilon Yayınevi
Basım Tarihi : 2011
Sayfa Sayısı :408
Boyut: 13.5 x 21 cm
.
.
Book: The Perfect Husband
Writer : Lisa Gardner
Publisher : Grove Press
Publish Date : 1994
Pages: 112
Dimensions: 5.8 x 0.3 x 8.2 inches
.
.
Konu: Jim Beckett hayallerinin erkeğidir... Fakat Tess bu havalı polisle evlenip çocuğunu doğurduktan iki yıl sonra, kocasının on kadını vahşice öldürmek suçuyla parmaklıkların arkasına gönderilmesine yardımcı olur.
Yüksek güvenlikli bir hapishanede tutulmasına rağmen Beckett ona bunu ödeteceğine yemin eder. En sonunda da hapishaneden kaçar ve tüm oyunların en zoru başlar...

Korkuyla geçen bir hayatın ardından Tess daha önce hiç yapmadığı bir şey yapmaya karar verir. Psikolojik olarak harap durumda olan eski bir deniz piyadesinin yardımıyla, kızını korumayı ve kendini savunmayı öğrenecektir. Beckett'i yakalamak için dört eyaletin o zamana kadar tanık olduğu en büyük insan avı başlamışken, karı koca arasındaki tüyler ürperten buluşma için zaman daralmaktadır. Tess bu sefer öldürmekle öldürülmek arasında seçim yapması gerektiğini çok iyi bilmektedir...(Tanıtım Bülteninden)
.
Film : Öldürme İçgüdüsü - Instinct to Kill (2001)
.
Yönetmen : Gustavo Graef-Marino
Senaryo : Lisa Gardner,  Randall Frakes
.
Oyuncular : Mark Dacascos - J.T. Dillon, Melissa Crider - Tess Beckett, Tim Abell - Jim Beckett, Kadeem Hardison - Lance Difford, Jill Jacobson – Arlene, Deron McBee – Des, James Greene - Old Man, Michael J. Sarna - Undercover 1, Michael Patrick McGill - Undercover 2, Tracy Ryan – Gina, Maeve Quinlan - Receiving Nurse
.
Konu : Kaçak seri katil James Becket, kendisinin beklentilerini karşılamadığı için kendi babasını öldüren, ancak şimdi özellikle eşini Theresa'yı “Tess'i” ve ailesini hedef alan kişi, dedektif Diff’sin ekibinden gizlenmek konusunda çok başarılıdır. Sadece bir adam onunla aynı baş edebileceğini ispatladı: Tess'i kendini savunma konusunda eğiten ve sevgilisi olan, eski polis J.T. Dillon. Becket, Diffs’in karısını kaçırarak son bir gösteriye hazırlanır.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder