Sayfalar

Milton'un Sırrı - Milton's Secret (2016)




Kitap : Milton'un Sırrı
Yazar : Eckhart Tolle
Yayınevi : Butik
Basım Tarihi : 2011
Sayfa Sayısı :40
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Milton's Secret
Writer : Eckhart Tolle
Publisher : Hampton Roads Publishing
Publish Date : 2008
Pages: 40
Dimensions: 8.2 x 0.8 x 11.2 inches
.
.
Konu: Milton'un muhteşem bir sırrı var. Şimdi onu siz de keşfedebilirsiniz!
Milton okuldaki bazı çocuklar zorbalık yapmaya başlayana kadar mutlu bir çocuktu. Şimdi sürekli okuldaki zorbanın ona yapacaklarını düşünerek kaygılanıyor. Ama Milton çok önemli bir şeyi anlamasını sağlayan bazı özel durumlara tanık oldu (kedi Sarman'dan da çok özel bir ders öğrendi): Mutlu olmanın tek yöntemi şimdide yaşamaktır...(Tanıtım Bülteninden)
.
Film : Milton'un Sırrı - Milton's Secret (2016)
.
Yönetmen : Barnet Bain
Senaryo : Teri Armitage, Barnet Bain, Sara B. Cooper, Robert Friedman, Donald Martin, Eckhart Tolle
.
Oyuncular : Graham Abbey – Frank, William Ainscough - Milton Adams, Ella Ballentine – Anna, Jessica Greco - Carter's Mom, Stephen Huszar – Husband, Percy Hynes White – Carter, Mia Kirshner - Jane Adams, Sheila McCarthy – Luz, Michelle Rodriguez - Ms. Ferguson, David Sutcliffe - Bill Adams, Donald Sutherland - Grandpa Howard, Hays Wellford - Tim
.
Konu : Film, 11 yaşındaki Milton Adams'ı konu alıyor. Ebeveynleri sürekli kariyerleriyle ilgili ve mali konular üzerinde dururken; mahalleye işkence eden mahallenin kabadayısı yüzünden Milton, tüm dünyasının krizde olduğunu düşünür. Ancak Büyükbabası Howard ziyarete gelince, Milton’un geçmiş hakkındaki kaygılarını ve geleceği hakkındaki endişelendiren şeylerin durumu daha da kötüleştirdiğini bunun için yaşadığı andan mutluluk duymasını engellediğini keşfeder. Bunu aşması için ona yardımcı olacaktır.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder