Sayfalar

Ben Katil Değilim – I Am Not A Serial Killer (2016)



Kitap : Ben Seri Katil Değilim
Yazar : Dan Wells
Yayınevi : Pegasus Yayınları
Basım Tarihi : 2018
Sayfa Sayısı :280
Boyut : 13.5 x 21cm
.
.
Book: I Am Not A Serial Killer
Writer : Dan Wells
Publisher : Tor Books
Publish Date : 2010
Dimensions: 5.5 x 0.8 x 8.2 inches
Pages: 272
.
.
Konu: John Wayne Cleaver tehlikeli, hem de çok tehlikeli olma potansiyeli olan genç bir adamdır. Ailesinin işlettiği cenaze evindeki cesetler arasında büyümekte, annesi ve teyzesiyle beraber burada çalışmaktadır. Hayvanları öldürmeye özel bir eğilimi ve erken yaşlardan itibaren seri katillere karşı gerçek bir tutkusu vardır. Bu yüzden kendi kaderinin çizildiğini düşünmektedir. Ancak John dürtülerini bastırabilmek adına bazı kurallara uymaya karar verir: İnsanlara karşı sadece olumlu düşünceler besle, hayvanlara yaklaşma, suç mahallerinden uzak dur!
Fakat bu son kurala uyması, evine çok yakın bir yerde acımasızca parçalanmış bir ceset bulunduğunda çok zor hale gelir. Cinayetler devam edince John’un katille tanışma arzusu büyüyecek ve onu bulmak için karanlık dürtülerine başvurmaktan çekinmeyecektir... (Tanıtım Bülteninden)
.
Film : Ben Katil Değilim – I Am Not A Serial Killer (2016)
.
Yönetmen-Director : Billy O'Brien
Senaryo-Writers : Billy O'Brien, Christopher Hyde, Dan Wells
.
Oyuncular-Stars : Max Records - John Wayne Cleaver, Christopher Lloyd - Mr. Crowley, Laura Fraser - April Cleaver, Christina Baldwin - Aunt Margaret, Karl Geary - Dr. Neblin, Dee Noah - Kay Crowley, Lucy Lawton - Brooke Watson, Anna Sundberg - Lauren Bacall Cleaver, Raymond Brandstrom – Max, Michael Paul Levin - Max's Dad, Vincent Risso - Rob Anders, Tony Papenfuss - Ron the Coroner, Matt Roy – Drifter, James Gaulke - Principal Layton, Tim Russell - Greg Olsen the Barber, Bruce Bohne – Minister, Dane Stauffer - Mark Watson, Tommy O'Brien - Ethan Watson, Jennifer Blagen - Peg Watson, Jennifer Brandstrom - Max's Mum
.
Konu : Film, sıra dışı bir ergen olan John Wayne Cleaver’ın dünyasına davet ediyor bizi. Sosyopat teşhisi konmuş 15 yaşındaki John’un en büyük takıntısı seri katillerdir. Otopsi uzmanı olan annesiyle beraber yaşayan John, ölümle yaşıtlarından çok daha fazla içli dışlıdır. Kasabada peş peşe işlenen cinayetler John’un merakını iyice tetikler. Bulduğu ipuçlarını takip ederek katili bulmaya çalışırken, komşularıyla ilgili korkunç bir gerçeği keşfeder.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder