Sayfalar

Solak Kadın - Die linkshändige Frau (1978)


Kitap : Solak Kadın
Yazar : Peter Handke
Yayınevi : Kırmızı Yayınları
Basım Tarihi : 2015
Sayfa Sayısı :76
Boyut : 13.5 x 21cm
.
.
Konu: İnsan günün birinde bir “aydınlanış’la uyanıp yaşamını değiştirecek bir karar verirse ne olur? Bu roman, kocasından ayrılıp çocuğuyla (evi, korkuları, cesaretiyle) birlikte yalnız kalmayı seçen bir kadının birkaç günlük serüvenini anlatıyor. Dramatik olmaktan çok olağanlığı, herkesçe-yaşanabilirliği vurgulayan bir serüven bu. Bir kadının, başı dik yürüyüşünün ilk birkaç günü... (Tanıtım Bülteninden)
.
Book: The Left-Handed Woman
Writer : Peter Handke
Publisher : Farrar Straus & Giroux
Publish Date : 1978
Dimensions: 7.9 x 5.6 x 0.7 inches
Pages: 87
.
.
Plot: After dining out with her husband to celebrate his return from a business trip, Marianne realizes that he will someday leave her and that she must learn to fend for herself and her young son now.
.
Film : Solak Kadın - Die linkshändige Frau (1978)
.
Yönetmen-Director : Peter Handke
Senaryo-Writers : Peter Handke
.       
Oyuncular-Stars : Edith Clever – Marianne, Bruno Ganz – Bruno, Bernhard Minetti – Vater, Bernhard Wicki – Verleger, Angela Winkler - Franziska – Lehrerin, Rüdiger Vogler – Schauspieler, Michael Lonsdale – Kellner, Jany Holt - Frau im Versammlungslokal, Ines Des Longchamps - Frau mit Kind, Markus Mühleisen - Stefan - Sohn
.
Plot : After returning from a business trip in Finland, Bruno find that his wife Marianne wants her husband to leave her alone with their son. A struggle with loneliness and adapting to the new situation ensues.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder