Sayfalar

Güneşin Karanlığında _ The Lincoln Lawyer (2011)

Kitap : Güneşin Karanlığında
Yazar : Michael Connelly
Yayınevi : Altın Kitaplar
Basım Tarihi : 2007
Sayfa Sayısı : 448
Boyutları : 14x20cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The Lincoln Lawyer
Writer : Michael Connelly
Publisher : Grand Central Publishing
Publish Date : 2011
Page : 544
Dimensions : 4.5 x 1.5 x 7.2 inches
.
.
Konu:
Mickey Haller lüks arabasıyla Los Angeles'ın dörtbir yanındaki mahkemeler arasında mekik dokuyan bir ceza avukatıydı. Müvekkillerinin arasında asi motosikletçilerden tutun da sahtekârlara, ayyaş şoförlere ve uyuşturucu tacirlerine dek her türlü insan vardı. Ona göre yasalar, suçluluk ya da suçsuzluk konularıyla ilgilenmezdi... yasalar, manipülasyon ve pazarlık demekti. Tabi, bazen de adalet. Barda tanıştığı bir kadının taciz edildiği iddiasıyla tutuklanan Beverly Hills'li zengin bir playboy, kendini savunması için Haller'ı tutar. Aralarında "Kaymaklı" dava olarak adlandırdıkları bu durum, her ceza avukatının düşlerini süsleyecek kadar önemlidir. Haller bu işin meslek hayatındaki en kolay dava olacağına inanır.
Fakat çok yakın bir dostu cinayete kurban gidince Haller suçsuzluğunu kanıtlamaya çalıştığı müvekkilinin ateş kadar yakıcı biri olduğunu fark eder. Bu işten zarar görmeden yakasını sıyırabilmek için elindeki her türlü taktiği kullanması gerekmektedir...
.
Film : Güneşin Karanlığında _ The Lincoln Lawyer (2011)
.
Yönetmen : Brad Furman
Senaryo : John Romano

.
Oyuncular : Marisa Tomei - Maggie McPherson, Matthew Mcconaughey - Mickey Haller, John Leguizamo - Val Valenzuela, Ryan Phillippe - Louis Roulet, Michaela Conlin - Heidi Sobel, William H. Macy - Frank Levin, Shea Whigham, Katherine Moennig, Michael Pena - Jesus Martinez, Margarita Levieva - Reggie Campo, Frances Fisher - Mary Windsor, Michael Paré - Dedektif Kurlen, Natalina Maggio - La Zona Rosa Model, Pell James – Lorna, Trace Adkins, Greg Siff – Orderly, David Castro – Harold, Randy Mulkey - Bar Müdavimi, Earl Carroll – Satıcı, Laurence Mason – Earl, Eric Etebari - Charles Talbot, Tilda Del Toro - Şerif
.
Konu :
Mick Haller karizmatik ve yakışıklı bir ceza avukatıdır. Los Angeles’ta Lincoln marka arabasını ofisi olarak kullanmasıyla ünlüdür. Kariyeri boyunca genellikle önemsiz suçlar işlemiş suçluları savunmuştur.

Ancak birden bire önüne hayatının fırsatı çıkar; Beverly Hills’in yakışıklı bir zengini cinayetle suçlanmaktadır ve kendisini savunması için Mick’i tutmak istemektedir. Bu kadar basit ve kendisine kolayca para kazandıracak gibi gözüken bu dava bir anda bir ölüm kalım savaşına dönüşür.
.


idefix Satış Ortağı







  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder