Sayfalar

Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları – Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)


Kitap : Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları
Yazar : Ransom Riggs
Yayınevi : İthaki Yayınları
Basım Tarihi : 2016
Sayfa Sayısı : 400
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
Writer : Ransom Riggs
Publisher : Quirk Books
Publish Date : 2013
Pages: 382
Dimensions : 0.8 x 5.2 x 8.2 inches
.
.
Konu: Gizemli bir ada. Terk edilmiş bir yetimhane. Fazlasiyla tuhaf fotoğraflardan oluşan bir koleksiyon.

Tüm bunlar kurgu ile fotoğrafçılığı nefes kesici bir şekilde bir araya getiren ve unutulmaz bir okuma deneyimi sunan Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları romanında keşfedilmeyi bekliyor.

Yaşadığı korkunç aile trajedisi yüzünden Galler kıyılarındaki, dünyadan uzakta kalmış bir adaya yolculuk eden on altı yaşındaki Jacob, burada Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocuklar Yetimhanesi'nin yıkıntılarını keşfetmekle kalmayıp, Bayan Peregrine'in çocuklarının sadece tuhaf olmaktan çok daha fazlası olduğunun farkına varır. (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları – Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)
.
Yönetmen : Tim Burton
Senaryo: Jane Goldman , Ransom Riggs
.
Oyuncular : Ella Wahlestedt - Prettiest Girl, Milo Parker - Hugh, Pixie Davies – Bronwyn, O-Lan Jones – Shelley, Lauren McCrostie – Olive, Aiden Flowers - 10-Year-Old Jacob, Terence Stamp - Abraham Portman, Rupert Everett, Chris O'dowd - Franklin Portman, Eva Green - Miss Peregrine, Samuel L. Jackson – Barron, Kim Dickens, Asa Butterfield - Jacob Portman, Allison Janney - Dr. Golan, Ella Purnell - Emma Bloom, Judi Dench - Miss Avocet, Raffiella Chapman – Claire, Finlay MacMillan - Enoch O'Connor, Cameron King – Millard,
.
Konu : 16 yaşındaki Jacob Portman, kendini gizemli bir adada bulduğunda, burada yaşayan kendisi gibi tuhaf ama gizemli güçlerle donanmış genç öksüzlerle karşılaşır. Bu çocuklar, Bayan Peregrine'in koruması altında yaşamlarını sürdürmektedir. Bu çocukların peşinde korkunç yaratıklar vardır ve Jacob da olanca "tuhaflığıyla" onları korumaya çalışacaktır.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder