Sayfalar

Ben Ölmeden Önce – Before I Fall (2017)


Kitap : Ben Ölmeden Önce
Yazar : Lauren Oliver
Yayınevi : Artemis Yayınları
Basım Tarihi : 2013
Sayfa Sayısı : 512
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Before I Fall
Writer : Lauren Oliver
Publisher : HarperCollins
Publish Date : 2016
Pages: 544
Dimensions : 1.2 x 5.2 x 8.2 inches
.
.
Konu: Belki sen beklemeyi göze alabilirsin...

Belki senin için bir yarın var. Belki senin için bin, üç bin ya da on bin yarın var; banyo yapabileceğin, yuvarlanabileceğin, parmaklarının arasından kum taneleri gibi kaymasına izin vereceğin kadar çok zamanın var.

Ama bazılarımız için yalnızca bugün var. Ve gerçek şu ki, hiçbir zaman, ne kadar zamanın olduğunu gerçekten bilemezsin... (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Ben Ölmeden Önce – Before I Fall (2017)
.
Yönetmen : Ry Russo-Young
Senaryo : Maria Maggenti , Lauren Oliver , Gina Prince-Bythewood
.
Oyuncular : Zoey Deutch - Samantha Kingston, Halston Sage – Lindsay, Elena Kampouris - Juliet Sykes, Claire Corlett - Devil Cupid, Liam Hall – Steve, David Hardware, Liv Hewson - Anna Cartullo, Bal Nagra, Erica Tremblay – Izzy, Logan Miller – Kent, Kaila Kondo - Bunny Cupid, Cynthy Wu - Ally Harris, Arielle Tuliao,
Jennifer Beals, Diego Boneta, Alyssa Lynch – Lola, Nicholas Lea - Dan Kingston, Roan Curtis, Kian Lawley – Rob, Medalion Rahimi - Elody      
.
Konu : 17 yaşındaki Samantha okulda harika bir arkadaş grubuna ve mükemmel sevgiliye sahiptir. Ancak bir gün her şey değişir. Geçirdiği bir kaza sonucu esrarengiz bir şekilde, tekrar tekrar aynı günü yaşamaya başlar. Her sabah aynı güne uyanan Samantha, gün boyunca herkesin ne yaptığını bilmekte fakat ne denerse denesin, sonunda günü baştan yaşamaktadır. Hayatı değiştirmek ve gerçek aşkı bulmak için tek bir gün farklılık yaratabilir mi?
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder