Sayfalar

Derin Sular - Submergence (2017)




Kitap : Batır Gitsin Derin Sulara
Yazar : J. M. Ledgard
Yayınevi : Jaguar Kitap
Basım Tarihi : 2015
Sayfa Sayısı :250
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Submergence
Writer : J. M. Ledgard
Publisher : Vintage Crime/Black Lizard
Publish Date : 2013
Pages: 208
Dimensions: 5.5 x 0.7 x 8.1 inches
.
.
Konu: Afrika'da kendisini "su yapıları uzmanı" olarak tanıtan İngiliz casus James More ile su altı uzmanı matematikçi Danielle Flinders'ın yolları bir Noel günü Hotel Atlantic'te kesişir. Sulara ve dünyaya dair konuşulur, birkaç günlük bir aşk yaşanır ve yollar ayrılır. James, Afrika'da El Kaide'ye esir düşüp ölüm kalım düşüncelerine gömülmüşken Danielle tüm bunlardan habersiz okyanusların derinliklerine dalar ve yaşamın gizemini araştırır. Birbirlerinden uzakta, ikisinin de içten içe hissettikleri otelde yaşadıkları ile aynıdır. Yaşamın garip kurgusu, heyecan verici ama karmaşık duygular ve akıp giden sular... (Tanıtım Bülteninden)
.
Film : Derin Sular - Submergence (2017)
.
Yönetmen : Wim Wenders
Senaryo : Erin Dignam
.
Oyuncular : Charlotte Rampling – Alma, Alicia Vikander - Danielle Flinders, James McAvoy - James Moore, Alexander Siddig, Celyn Jones, Jannik Schümann,
Godehard Giese, Alex Hafner - Mr. Bellhop, Harvey Friedman, Jess Liaudin, Andrea Guasch – Annie, Hakeemshady Mohamed
.
Konu : Afrika'nın doğu kıyısında penceresi olmayan bir odada bir İngiliz, James More, cihadci savaşçıları tarafından esir alınır. Grönland Denizinde binlerce mil uzakta bulunan Danielle Flinders, okyanus tabanına bir denizaltıda dalmaya hazırlanıyor. İkisi de kısıtlanmış alanlarında bir önceki yılın Noelinde Fransa'daki bir sahildeki yoğun ve kalıcı bir romantizm yaratan karşılaşmasını hatırlarlar.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder