Sayfalar

Ölmek İçin On Üç Sebep - 13 Reasons Why (2017 - )




Kitap : Ölmek İçin On Üç Sebep
Yazar : Jay Asher
Yayınevi : Artemis Yayınları
Basım Tarihi : 2014
Sayfa Sayısı :312
Boyut: 13.5 x 21 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Thirteen Reasons Why
Writer : Jay Asher
Publisher : Razorbill
Publish Date : 2011
Pages: 288
Dimensions: 5.5 x 0.9 x 8.2 inches
.
.
Konu: Geleceği stop tuşu ile durduramazsınız. Geçmişi geri saramazsınız. Sırrı öğrenmenin tek yolu  ... play’e basmak.

Hannah Baker ölmeden önce birkaç kaset doldurmuştu. İntiharının nedeni olarak gördüğü kişilerin adları bu kasetlerde gizliydi. ClayJensen, Hannah’nın doldurduğu kasetlerle ilgili hiçbir şeye karışmak istemiyordu. Hannah ölmüştü. Sırları da onunla birlikte gömülmeliydi.

Ancak Hannah’nın sesi, Clay’e kasetlerde onun da adının geçtiğini söyledi. Clay gece boyunca kasetleri dinledi.

... Öğrendiği şey, hayatını sonsuza dek değiştirecekti.

Clay Jensen’ın ilk aşkının son sözleri. (Tanıtım Bülteni)
.
Film : Ölmek İçin On Üç Sebep - 13 Reasons Why (2017 - )
.
Yönetmen : Gregg Araki,  Kyle Patrick Alvarez,  Tom McCarthy
Senaryo : Elizabeth Benjamin,  Jay Asher
.
Oyuncular : Michael Sadler – Morales, Cassandra Hendry – Student, Ke'Mari Moore – Jock, Vaughn Myovich – Freshman, Michele Selene Ang - Courtney Crimsen, William W. Barbour – Teacher, Joseph C. Phillips - Mr. Davis, Alexander Gomez – Student, Dylan Minnette - Clay Jensen, Katherine Langford - Hannah Baker, Christian Navarro - Tony Padilla, Alisha Boe - Jessica Davis, Brandon Flynn - Justin Foley, Justin Prentice - Bryce Walker, Miles Heizer - Alex Standall, Ross Butler - Zach Dempsey, Devin Druid - Tyler Down, Amy Hargreaves - Lainie Jensen, Derek Luke - Kevin Porter, Kate Walsh -  Olivia Baker, Timothy Granaderos – Montgomery, Jacqueline Quale – Student, Dustin Forrester -  Sonya's Associate, Richard Gross -  Judge Curtis Mitchel, Samantha Logan - Nina Jones, Steven Silver - Marcus Cole, Bryce Cass – Cyrus, Mostafa Elmorsy - Walker Associate, Allison Miller - Sonya Struhl, Brian d'Arcy James - Andy Baker,
.
Konu : Clay adından bir oğlana, eskiden umutsuzca aşık olduğu ama intihar ederek ölmüş olan eski sınıf arkadaşı Hannah’dan içinde teyp kasetleriyle dolu bir ayakkabı kutusu geliyor. Bu kasetlerin içinde sınıftaki öğrencilerin bu kutuyu posta yoluyla birbirlerine yollamaları için talimat da var. Kasetlerde Hannah 12 kişiye ölümünde her birinin nasıl rol oynadıklarını ve neden intihar ettiğini 13 nedende anlatıyor.
.
Film IMDB link : http://www.imdb.com/title/tt1837492/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder