Sayfalar

Sevgi Fırtınası - Nights in Rodanthe (2008)




Kitap : Sevgi Fırtınası
Yazar : Nicholas Sparks
Yayınevi : Artemis Yayınları
Basım Tarihi : 2008
Sayfa Sayısı :224
Boyut: 14 x 21 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Nights in Rodanthe
Writer : Nicholas Sparks
Publisher : Grand Central Publishing
Publish Date : 2016
Pages: 256
Dimensions: 5.2 x 0.8 x 8 inches
.
.
Konu: 45 yaşındaki Adrianne Willis, kocası tarafından daha genç bir kadın için terkedilince kendini, hayatını yeniden gözden geçirmek zorunda hissetmişti. Kalbi kırıktı ve çevreden de umduğu anlayışı göremiyordu. Adrianne, bir haftasonu, bir arkadaşının evine yerleşmek kararıyla Kuzey Carolina’nın Rodanthe adlı küçük kasabasına taşındı. Ancak büyük bir fırtına yaklaşınca Adrianne’in kusursuz kaçış planı suya düşecekti. Ta ki Paul Flanner adlı bir misafir çıkagelene dek.

54 yaşındaki Paul de doktorluk kariyerini bir kenara atıp kendi yıkık mazisinden kaçmak için Rodanthe’ye gelmişti. Şimdiyse fırtına kapıdaydı ve iki yaralı insan birbiriyle avunacaktı. Sadece bir hafta sonunda tetiklenen yoğun duygular, ömürlerinin geri kalanı boyunca onları etkilemeye devam edecekti. (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Sevgi Fırtınası - Nights in Rodanthe (2008)
.
Yönetmen : George C. Wolfe
Senaryo : Ann Peacock
.
Oyuncular : Richard Gere - Dr. Paul Flanner, Diane Lane - Adrienne Willis, Christopher Meloni - Jack Willis, Viola Davis – Jean, Becky Ann Baker – Dot, Scott Glenn - Robert Torrelson, Pablo Schreiber - Charlie Torrelson, Mae Whitman - Amanda Willis,
.
Konu : Kocasının ihanetinin etkilerinden kurtulmaya ve onsuz bir hayat kurmaya çalışan bir kadın olan Adrienne, eşinin eve dönmek istediğini öğrenir. Çelişkili hislerle paramparça olan kadın, eski bir dostunun Rodanthe’teki otelini hafta sonu için idare etmesi yönündeki ricasını bir kaçış fırsatı olarak görür. Orada, Kuzey Carolina’nın Outer Banks adı verilen bölgesindeki uzak bir noktada, Adrienne hayatını yeniden gözden geçirmek için gereken sükûneti bulacağını ummaktadır.
Tatil sezon u bitmiştir ve otel, beklenmedik bir şekilde gelen tek konuğu, şehirli bir doktor olan Paul dışında kapalıdır. Uzun zaman önce kariyeri için ailesini feda etmiş biri olan Paul, Rodanthe’e zor bir yükümlülüğü yerine getirmek ve kendi vicdan azabıyla yüzleşmek için gelmiştir.
Onlar, aynı çatıyı paylaşan iki yabancıdır. Ancak büyük bir fırtına yaklaşırken, huzur bulmak için birbirlerine yaklaşırlar ve etkileri ömürlerinin sonuna kadar devam edecek, hayatlarını değiştiren bir aşka yelken açarlar.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder