Sayfalar

Dr. Dolittle (1998)



Kitap : Doktor Dolittle
Yazar : Hugh Lofting
Yayınevi : Can Yayınları
Basım Tarihi : 2003
Sayfa Sayısı :120
Boyut: 15.5 x 21.5 cm
.
.
Book: The Story of Doctor Dolittle
Writer : Hugh Lofting
Publisher : Yearling Books
Publish Date : 1988
Pages: 176
Dimensions: 5.1 x 0.4 x 7.6 inches
.
.
Konu: Herkesi hayrete düşürecek kadar duyarlı, yaşayan her canlıya sadece yaşadıkları için değer verip önemseyen ve insanlarda görülen ikiyüzlülük, çıkarcılık, ve riyakarlıklara hiç de hoş gözle bakmayan ufak bir adamın hikayesi doğmuştu, savaşın dehşetinden. Ve böylece savaşın etkileyirle ortaya çıkan acıları dindirmek için yazılan mektup serisi, 1920 yılında Doktor Dolittle'in Hikayesi'ne dönüştü... (Tanıtım Bülteninden)
.
Film : Dr. Dolittle (1998)
.
Yönetmen : Betty Thomas
Senaryo : Nat Mauldin , Hugh Lofting
.
Oyuncular :  Eddie Murphy - Dr. John Dolittle, Ossie Davis - Archer Dolittle, Oliver Platt - Dr. Mark Weller, Peter Boyle – Calloway, Richard Schiff - Dr. Gene 'Geno' Reiss, Kristen Wilson - Lisa Dolittle, Jeffrey Tambor - Dr. Fish, Kyla Pratt - Maya Dolittle, Raven-Symoné - Charisse Dolittle, Steven Gilborn - Dr. Sam Litvack, Erik Dellums – Jeremy, June Christopher – Diane, Cherie Franklin - Mrs. Parkus, Mark Adair-Rios – Intern, Don Calfa - Patient at Hammersmith
.
Konu : Dr. John Dolittle bir erkeğin isteyebileceği her şeye sahipti; yükselen bir kariyer, güzel bir eş, iki güzel kız çocuğu. Üstelik son günlerde işiyle ilgili çok önemli bir anlaşma yapmak üzereydi. Fakat birden bire her şey değişiverir. John un başına gelen çok ilginç hem de çok gülünçtür. Artık sadece insanların değil hayvanların da konuşmalarını duyuyor ve anlıyordur.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder