Sayfalar

Şafaktan Önce - A Prayer Before Dawn (2017)



Kitap : Şafaktan Önce
Yazar : Billy Moore
Yayınevi : Eksik Parça Yayınları
Basım Tarihi : 2018
Sayfa Sayısı :200
Boyut: 13.5 x 21 cm
.
.
Book: A Prayer Before Dawn
Writer : Billy Moore
Publisher : Skyhorse Publishing
Publish Date : 2018
Pages: 240
Dimensions: 5.5 x 0.3 x 8.2 inches
.
.
Konu: İnsana değerin sıfır olduğu Klong Prem Hapishanesi’nde, uyuşturucular ve çeteler tarafından kapana kıstırılan madde bağımlısı Moore, kurtuluşu hapishane yönetiminin kendisine katılma izni verdiği Muay Thai turnuvasında görür. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Moore, özgürlüğünü yeniden kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır... (Tanıtım Bülteninden)
.
Film : Şafaktan Önce - A Prayer Before Dawn (2017)
.
Yönetmen : Jean-Stéphane Sauvaire
Senaryo : Nick Saltrese, Jonathan Hirschbein
.
Oyuncular : Joe Cole - Billy Moore, Vithaya Pansringarm - Officer Preecha, Panya Yimmumphai – Keng, Nicolas Shake – Doctor, Sura Sirmalai – Chanachol, Pornchanok Mabklang – Fame, Chaloemporn Sawatsuk – M, Sakda Niamhom – Saiyok, Somlock Kamsing – Suthin, Komsan Polsan - Patumsuk
.
Konu : Yıl 1959. Hiroşima’ya atılan bombanın ardından barışla ilgili çekilen bir filmde oynayan Emmanuelle Riva , Hiroşima’da kalan son iki gecesini Lui ile geçirir. İkisinin mutlu bir evlilikleri olmasına rağmen birbirlerine aşık olurlar. Eiji, Emmanuelle’nin kısa zaman içinde ülkesi olan Fransa'ya döneceğini öğrenince, Hiroşima’da onunla kalması için uğraşır. Bu esnada Emanuelle, İkinci Dünya Savaşı’nda Alman bir asker olan ilk aşkını hatırlar.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder