Sayfalar

Gece Günahları - Night Sins (1997)


Kitap : Gece Günahları
Yazar : Tami Hoag
Yayınevi : Oğlak Yayınları
Sayfa Sayısı :616
Boyut : 11 x 17.5 cm
.
.
Konu: Küçük bir çocuk ortadan kaybolur. Tanık yok, ipucu yok. Yalnızca küçük bir not...alaycı ve umarsızca zalim bir not. Soğukkanlı bir şantajcı mı...yoksa uzun zamandır essiz kalmış bir dizi cinayetler katilinin yeniden uyanışı mı? Genç, kararlı ve güçlü bir kadın polisin kendini kanıtlaması beklenen ilk görevi... Ayrıca, büyük kentin kötülüklerinin kendi küçük kasabasını sarmasından korkan yerel bir polis şefi... Birlikte, sınır tanımayan bir çılgın adamın peşindeler. Belki de bir daha asla kendini güvende hissetmeyecek bir kasabayı yeniden güvene kavuşturmaya çalışıyorlar. (Tanıtım Bülteninden)
.
Book: Night Sins
Writer : Tami Hoag
Publisher : Bantam
Publish Date : 1995
Dimensions: 4.2 x 1.2 x 6.8 inches
Pages: 576
.
.
Plot: A peaceful Minnesota town, where crime is something that just doesn’t happen, is about to face its worst nightmare. A young boy disappears. There are no witnesses, no clues—only a note, cleverly taunting, casually cruel. Has a cold-blooded kidnapper struck? Or is this the reawakening of a long-quiet serial killer?

A tough-minded investigator on her first, make-or-break case . . . A local cop who fears that big-city evils have come to stalk his small-town home . . . Together they are hunting for a madman who knows no bounds, to protect a town that may never feel safe again.
.
Film : Gece Günahları - Night Sins (1997)
.
Yönetmen-Director : Robert Allan Ackerman
Senaryo-Writers : John Leekley, Tami Hoag
.                                
Oyuncular-Stars : Valerie Bertinelli - SBI Agent Megan O'Malley, Harry Hamlin - Chief Mitch Holt, Karen Sillas - Dr. Hannah Garrison, Martin Donovan - Paul Garrison, David Marshall Grant - Father Tom McCoy, Mariska Hargitay - Paige Price, William Russ - Sheriff Steiger, Colm Feore - Deacon Albert Fletcher, Michael Cumpsty - Dr. Garrett Wright, Tim DeKay - Prof. Christopher Priest, Olivia Birkelund - Karen Wright, Katie Volding - Jesse Holt, Pruitt Taylor Vince - Olie Swain, Jeffrey DeMunn - SAC Bruce Di Palma
.
Plot : A female FBI investigator takes over jurisdiction in Dear Lake, a small northern town just as a young boy is abducted. Her investigation leads to a bigger series of abductions and murders dating back over 20 years. Her investigation also brings her into a mutual attraction with the small-town police chief who shares her investigation. Written by John Sacksteder
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder