Sayfalar

Dünya Savaşı Z – World War Z (2013)




Kitap : Zombi Savaşı
Yazar : Max Brooks
Yayınevi : Doğan Kitap
Basım Tarihi : 2010
Sayfa Sayısı : 326
Boyutları : 14x23 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: World War Z
Writer : Max Brooks
Publisher : Broadway
Publish Date : 2007
Pages: 342
Dimensions : 0.9 x 5.5 x 8 inches
.
.
Konu: Hastalık yayılıyor... Zombi Savaşı'nın gerçek dehşetiyle yüzleşmenin vaktidir...

Çin'de ortaya çıkan bir virüs insanları yaşayan ölüler haline getirmektedir. Tüm dünyaya yayılır bu virüs... İnsan soyu tükenme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Ve büyük bir savaş başlar, zombilerle insanlar arasında...

Max Brooks işte bu büyük savaşın romanını yazıyor. Ama aslında gerçekleşmemiş bir savaşın belgeselini çekiyor kelimelerl . Röportajlar, tanıklıklar... Her şey yaşanmış gibi... Yazar da aslında bu belgeselin bir kahramanı.

Anlatılan hikayelerin rahatsız edici doğasına tanık olmak, okur açısından epey cesaret gerektiriyor. Ancak Brooks'un da dediği gibi "Zombi Savaşı'nın gerçek dehşetiyle yüzleşmenin vaktidir." (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Dünya Savaşı Z – World War Z (2013)
.
Yönetmen : Marc Forster
Senaryo : Matthew Michael Carnahan
.
Oyuncular : Brad Pitt - Gerry Lane, Eric West – Jason, Matthew Fox, James Badge Dale, David Morse , Mireille Enos - Karen Lane, David Andrews, Elyes Gabel – Fassbach, Trevor White, Mustafa Harris – Lincoln, Vicky Araico - Thomas Mother, Julian Seager - Rus Zombie Katil, Katrina Vasilieva – Valentina, John Gordon Sinclair, Iván Kamarás, Gino Picciano - Zombi
Marcus Sinclair    
.
Konu :
Gerry Lane iki kızı ve sevgili eşiyle mutlu bir hayat sürdüren bir aile babasıdır. Bir gün arabaları trafikte sıkıştığında her zamankinden farklı olarak yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu fark ederler. Tehlike hızla yaklaşmaktadır… Ailesini güvenli bir bölgeye yerleştiren Gerry, ikiye ayrılan dünyayı kurtarmak için zamana karşı yarışacaktır.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder