Sayfalar

Not: Seni Seviyorum – P.S. I Love You (2007)



Kitap : Not: Seni seviyorum
Yazar : Cecelia Ahern
Yayınevi : Turkuvaz Kitap
Basım Tarihi : 2009
Sayfa Sayısı : 424
Boyutları : 13x19.5 cm
.
.
Book: P.S. I Love You
Writer : Cecelia Ahern
Publisher : Hyperion
Publish Date : 2007
Pages: 512
Dimensions : 8 x 5.2 x 1.3 inches
.
.
Konu:
Holly ve Gerry genç yaşta birbirlerine büyük bir aşkla bağlanmışlardır, birbirleri olmadan bir yaşam hayal edemezler. Ancak Gerry’nin beklenmedik ölümü Holly’yi altüst eder. Kendini toparlamak, ayaklarının üzerinde tek başına durmayı öğrenmek için verdiği mücadelede en büyük desteği yine Gerry’den, onun ölmeden önce yazdığı mektuplardan alır.
.

Film : Not: Seni Seviyorum – P.S. I Love You (2007)
.
Yönetmen : Richard LaGravenese
Senaryo : Richard LaGravenese, Steven Rogers
.
Oyuncular : Hilary Swank – Holly, Gerard Butler – Gerry, Lisa Kudrow – Denise, Gina Gershon – Sharon, James Marsters – John, Kathy Bates – Patricia, Harry Connick Jr. – Daniel, Jeffrey Dean Morgan – William, Dean Winters – Tom
.
Konu :
Holly Kennedy güzel, zeki bir kadındır ve hayatının aşkıyla evlidir; tutkulu, esprili ve tez canlı İrlandalı Gerry. Gerry amansız bir hastalık yüzünden öldüğünde, Holly’nin de hayatı kararır. Ona yardım edebilecek tek kişi, artık yanında değildir. Kimse Holly’yi Gerry kadar iyi tanımamaktadır. Neyse ki Gerry her şeyi önceden planlamıştır.
Gerry ölmeden önce, Holly’ye sadece çektiği acıda değil, kendini yeniden keşfetmesinde de rehberlik edecek bir dizi mektup yazmıştır. İlk mesaj Holly’nin 30. yaş gününde, bir pasta ve –Holly’nin şaşırıp kalmasına neden olan bir bant kaydı şeklinde gelir. Kayıtta Gerry eşine dışarı çıkıp “kendisini kutlamasını” istemektedir. Bunu izleyen haftalar ve aylarda, Gerry’nin yazdığı başka mektuplar, şaşırtıcı yöntemlerle gelir. Holly’yi yeni maceralara yollayan mektupların her biri aynı imzayla bitmektedir. Not: Seni Seviyorum/P.S. I Love You
Holly’nin annesi ve en iyi arkadaşları Denise ve Sharon, Gerry’nin mektuplarının Holly’yi geçmişe mahkum ettiğini düşünüp endişelenmeye başlarlar ama aslında, her mektup onu yeni bir geleceğe adım adım yaklaştırmaktadır.
Gerry’nin sözlerini rehber edinen Holly evliliğe, dostluğa ve güçlü bir aşkın, ölümün nihailiğini yeni bir hayatın başlangıcına nasıl dönüştürebildiğine dair bu öyküde dokunaklı, heyecanlı ve zaman zaman komik bir yeniden keşfetme yolculuğuna çıkar.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder