Sayfalar

Jack Reacher (2012)




Kitap : Jack Reacher – Tek Kurşun
Yazar : Lee Child
Yayınevi : Artemis Yayınları
Basım Tarihi : 2013
Sayfa Sayısı : 488
Boyutları : 13x21 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Jack Reacher – One Shot
Writer : Lee Child
Publisher : Bantam Books
Publish Date : 2011
Pages: 496
Dimensions : 7 x 1.3 x 6.5 inches
.
.
Konu: Altı kurşun. Beş ölü... Şehrin kalbi dehşete teslim oldu.

Polis olayı anında çözdü. Onlara göre basit bir dava. Tek bir şey dışında: Zanlı, yanlış adamı yakaladıklarını söylüyor. Durmadan, "Bana Reacher'ı bulun," diyor.

Eski askeri polis Jack Reacher gelecekti elbette. Tek bir atışı bile kaçırmaması gereken bu zanlıyı, usta keskin nişancıyı tanıyordu. Reacher, bir şeylerin doğru olmadığını düşünüyordu. Çok geçmeden bu basit davanın aslında o kadar da basit olmadığı ortaya çıkacaktı.

Davaya genç ve güzel bir savunma avukatıyla birlikte bakan Reacher, ipleri elinde tutan gizemli düşmana adım adım yaklaşıyordu. Üstelik şartları eşitti. Reacher, katili ele geçirmenin tek yolunun, oyunu onun kadar acımasız ve zeki oynamak olduğunu biliyordu. Sonra da nasıl nişan alınır, ona göstermeliydi. (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Jack Reacher (2012)
.
Yönetmen : Christopher McQuarrie
Senaryo : Christopher McQuarrie
.
Oyuncular : Tom Cruise - Jack Reacher, Rosamund Pike - Helen Rodin, Robert Duvall – Cash, Jai Courtney, Richard Jenkins - Alex Rodin, Werner Herzog – Zec, James Martin Kelly - Rob Farrior, David Oyelowo – Emerson, Michael Raymond-James – Linsky, Alexia Fast – Sandy, Kristen Dalton – Mindy, Nicole Forester - Nancy Holt, Dylan Kussman – Gary, Scott A. Martin – Wesley, Christopher Stadulis, Teri Clark, Peter Gannon, Nickolas Wiegand, Joe Coyle, William Kania,
.
Konu :
Beş kişi usta bir nişancı tarafından sadece altı el ateş edilerek öldürülür ve tüm deliller gözaltındaki şüpheliyi göstermektedir. Sorgulamada şüphelinin söylediği tek bir şey vardır: “Jack Reacher’ı bulun!”. Böylelikle gerçeği bulmak adına Jack Reacher’ı, şiddet konusunda yetenekli ve saklayacak bir sırrı olan beklenmedik bir düşmanla karşı karşıya getiren sıra dışı bir kovalamaca başlar.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder