Sayfalar

Atlas Silkindi III - Atlas Shrugged: Who Is John Galt? (2014)


Kitap : Atlas Vazgeçti 3.Bölüm-Gerçek Gerçektir
Yazar : Ayn Rand
Yayınevi : Plato Film
Basım Tarihi : 2003
Sayfa Sayısı : 686
Boyutları : 11x18 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Atlas Shrugged
Writer : Ayn Rand
Publisher : Plume
Publish Date : 1999
Pages: 1200
Dimensions : 6 x 1.9 x 9 inches
.
.
Konu: Ayn Rand -asıl adıyla Alişya Rosenbaum- 1500 sayfalık bu dev romanı için "Bu bir felsefe tarihi kitabıdır. Düşüncemin vardığı son nokta da şudur: İnsanın kendi yaratıcılığını ortaya koyma hakkı hiçbir zaman engellenemeyecek". Ayn Rand'ın eserlerini Türkçeye kazandıran Sinan Çetin bu kitap için şöyle diyor: "Bu kitap iş yapan, yaratan, yapan eden insanın toplum tarafından nasıl sömürüldüğünü, üstelik zalimce suçlandığını açıkça gözler önüne seriyor... eğer aklınıza, yeteneğinize, kendinize inanıyorsanız bu kitabı çok büyük bir aşkla okuyacaksınız." (Tanıtım Bülteninden)
.

Film: Atlas Silkindi III - Atlas Shrugged: Who Is John Galt? (2014)
.
Yönetmen : James Manera
Senaryo : Duke Sandefur ,  Brian Patrick O'toole
.
Oyuncular : Eric Allan Kramer - Ragnar Danneskjöld, Rob Morrow - Hank Rearden, Stephen Tobolowsky - Hugh Akston, Kristoffer Polaha - John Galt, Lew Temple - Ellis Wyatt, Mark Moses - Midas Mulligan, Laura Regan - Dagny Taggart, Joaquim de Almeida - Francisco d'Anconia, Louis Herthum - Wesley Mouch, Greg Germann - Jim Taggart, Anthony John Denison - Cuffy Meigs, Ned Vaughn - Gerald Starnes, Jeff Yagher - Jeff Allen, Brent Briscoe – Dispatcher, Larry Cedar - Floyd Ferris, Peter Mackenzie – Thompson, Jennifer Jean Snyder -  Female Spokesperson, Tim De Zarn - Train Engineer, Michael Wiseman – Bartender, Neil Dickson - Dr. Robert Stadler, Ed Corbin – Lineman, Garikayi Mutambirwa - Broadcast Producer, Scott Klace - Dr. Thomas Hendricks
.
Konu: Çöküşü yaklaşırken, Ülkenin ekonomisi hızla sarsılıyor. Suç ve korku ülkeyi ele geçirmek üzere ve hükümetin, gizemli bir şekilde ortadan kaybolan en üretken vatandaşlarına  karşı acımasız kuvvet uygulaması devam etmektedir. Bu da insanlarda umutsuzluk oluşturur. Bir adamın buna karşı bir cevabı vardır. Bir kadın onu destekler. Bazıları onu kontrol etmek için hiçbir şey yapmayacaktır. Diğerleri onu kurtarmak için hiçbir şey yapmayacaktır. Hayatı üzerine yemin etti. Onu bulmak için yemin ettiler. John Galt kimdir?
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder