Sayfalar

Labirent: Alev Deneyleri– Maze Runner: The Scorch Trials (2015)


Kitap : Labirent: Alev Deneyleri
Yazar : James Dashner
Yayınevi : Pegasus
Basım Tarihi : 2014
Sayfa Sayısı : 400
Boyutları : 14x22 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The Scorch Trials
Writer : James Dashner
Publisher : Delacorte Press
Publish Date : 2011
Pages: 384
Dimensions : 5.4 x 0.8 x 8.2 inches
.
.
Konu: Labirent bulmacası çözülünce her şeyin sona ermesi gerekiyordu…
Thomas, Labirent'ten kaçışın tüm Kayranlılar için özgürlük anlamına geldiğini düşünmektedir. Fakat İsyan'ın işi henüz bitmemiştir. İkinci Aşama daha yeni başlamıştır: Alev Deneyleri.

Kural yok. Yardım yok. Ya başarırsın ya ölürsün.
Güneş ışınlarından en fazla etkilenen bölge olan Alev'i geçmek için iki haftaları vardır ve İsyan, işlerini zorlaştırmak için karşılarına binbir türlü tehlike çıkarmaya hazırdır.

Arkadaşlıklar sınanacak. Sadakat sorgulanacak. Hiçbir şey kesin değil!
Kayranlılar önlerine çıkan tüm tehlikelerle yüzleşmeye hazır olsalar da kurtuluşun tek yolu diğerlerini yok etmekten geçiyor olabilir. (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Labirent: Alev Deneyleri– Maze Runner: The Scorch Trials (2015)
.
Yönetmen : Wes Ball
Senaryo : James Dashner
.
Oyuncular : Dylan O'brien – Thomas, Kaya Scodelario – Teresa, Thomas Sangster – Newt, Barry Pepper – Vince, Patricia Clarkson - Ava Paige, Katherine McNamara – Sonya, Lili Taylor - Mary Cooper, Jacob Lofland - Aris Jones, Tatanka Means – Joe, Jenny Gabrielle – Ponytail, Lora Martinez-Cunningham, Dexter Darden – Frypan, Alexander Flores – Winston, Rosa Salazar – Brenda, Ki Hong Lee – Minho, Nathalie Emmanuel – Harriet, Aidan Gillen – Janson, Giancarlo Esposito - Jorge
.
Konu : Labirentten kaçan Thomas ve arkadaşları, bütün bunların sebebini anlamaya ve WCKD örgütünün gizemini çözmeye çalışırken kendilerini bir anda Alev (Scorch) adında, akla hayale sığmaz engellerle dolu bir yerde bulurlar. Burada onları yok etmek isteyen büyük güce karşı tüm yeteneklerini sergilemek zorunda kalacaklardır.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder