Sayfalar

Warcraft: Iki Dünyanin Ilk Karsilasmasi – Warcraft (2016)



Kitap : Warcraft - Filmin Hikayesi
Yazar: Christie Golden
Yayınevi : Artemis Yayınları
Basım Tarihi : 2016
Sayfa Sayısı : 280
Boyutları : 14x20 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Warcraft Official Movie Novelization
Writer : Christie Golden
Publisher : Titan Books
Publish Date : 2016
Pages: 304
Dimensions : 4.2 x 0.8 x 6.9 inches
.
.
Konu: Azeroth medeniyetinin kapısında, topraklarını istila etmek için bekleyen korkutucu bir ırk var: Tükenmenin eşiğindeki topraklarından göç eden Orklar. İki dünyayı birleştirecek kapı açıldığında, ordulardan biri yıkımla, diğeri ise tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Düşman taraflardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve memleketlerinin kaderini değiştirecek bir onur mücadelesine girişecek. Böylece pek çok yüzü olan ve herkesin farklı bir mücadele verdiği bir savaşın ortasında, olağanüstü bir güç ve fedakârlık destanı yazılacak.

Legendary Pictures ve Universal Pictures'dan, Blizzard Entertainment'ın yarattığı ve tüm dünyaya mal olan Warcraft efsanesine dayanan epik bir macera.(Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Warcraft: Iki Dünyanin Ilk Karsilasmasi – Warcraft (2016)
.
Yönetmen : Duncan Jones
Senaryo : Charles Leavitt , Duncan Jones
.
Oyuncular : Toby Kebbell – Durotan, Travis Fimmel - Anduin Lothar, Dominic Cooper - King Llane Wrynn, Ben Foster – Medivh, Paula Patton – Garona, Clancy Brown  - Blackhand, Robert Kazinsky – Orgrim, Ben Schnetzer – Khadgar, Daniel Cudmore, Ruth Negga - Lady Taria, Callum Keith Rennie        , Ryan Robbins, Dylan Schombing - Varian Wrynn, Dan Payne – Clansmen, Callan Mulvey, Jill Morrison,
Patrick Sabongui, Andre Tricoteux, Daniel Wu, Donnie MacNeil - Squire    
.
Konu : Barışçıl Azeroth krallığı, yok olan ülkelerinden kaçarak yeni bir koloni arayışında olan ORK savaşçılarıyla karşı karşıya kaldığı bir savaşın eşiğinde durmaktadır. İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu yıkımla karşılaşırken diğeri de yok olmayla karşı karşıya kalır. Bu zıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder