Sayfalar

Tüm Sırların Sahibi Kız– The Girl With All the Gifts (2016)


Kitap : Tüm Sırların Sahibi Kız
Yazar : M. R. Carey
Yayınevi : Pegasus
Basım Tarihi : 2016
Sayfa Sayısı : 416
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The Girl With All the Gifts
Writer : M. R. Carey
Publisher : Orbit
Publish Date : 2015
Pages: 448
Dimensions : 5.5 x 1.2 x 8.2 inches
.
.
Konu: "Elimde Dünyanın Bütün Kötülüklerini Barındıran Bir Kutu Olsaydı Kapağını Azıcık Aralar Ve Seni İçine Sokardım. Sonsuza Dek De Açmazdım."

Her sabah Melanie'nin hücresine askerler giriyor. Biri üzerine silah doğrulturken, diğeri kızı tekerlekli sandalyesine bağlıyor; boyun, kol ve bacak kayışlarını sıkıyor… Ardından diğer çocuklara katılması için Melanie'yi sınıfa götürüyorlar. Ve bu her sabah böyle devam ediyor.

Ta ki bir numaralı denek, Doktor Caldwell'in laboratuvarına çağrılana dek…

Ve işte o gün, Pandora'nın ölü çocuklarının yeniden doğduğu gün olacak. (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Tüm Sırların Sahibi Kız– The Girl With All the Gifts (2016)
.
Yönetmen : Colm McCarthy
Senaryo :   Mike Carey
.
Oyuncular : Gemma Arterton - Helen Justineau, Dominique Tipper – Devani, Glenn Close - Dr. Caroline Caldwell, Paddy Considine - Sgt. Eddie Parks, Anamaria Marinca - Dr. Selkirk, Anthony Welsh – Dillon, Daniel Eghan – Soldier, Sennia Nanua – Melanie, Lobna Futers – Hungry, Fisayo Akinade  - Kieran Gallagher, Stacey Lynn Crowe - Hungry
.
Konu : İnsanlık özgür iradeyi yok eden ve herkesi insan eti yiyen birer “aç” haline getiren bir çeşit virüs nedeniyle yok olma tedidiyle karşı karşıyadır. Sadece bir grup çocuk bu korkunç virüse karşı bağışıklık göstermektedir. Bu bir grup eşsiz çocuk İngiltere’de bir askeri üste Dr. Caldwell’in önderliğinde bir dizi zalim tıbbi teste tabi tutulmaktadır. Bu çocuklar hâlâ duygulara ve düşünme yetisine sahiptirler ve umut onlardadır.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder