Sayfalar

Valerian - Bin Gezegen İmparatorluğu – Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)


Kitap : Valerian - Bin Gezegen İmparatorluğu
Yazar : Pierre Christin, Jean-Claude Mezieres (Çizer)
Yayınevi : Remzi Kitabevi
Basım Tarihi : 20102
Sayfa Sayısı : 51
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The Empire of a Thousand Planets (Valerian)
Writer : Pierre Christin, Jean-Claude Mezieres (Illustrator)
Publisher : Cinebook, Ltd
Publish Date : 2011
Pages: 48
Dimensions : 8.7 x 0.1 x 11.4 inches
.
.
Konu: Valerian ve Laureline, Bin Gezegen İmparatorluğu'nda, serüvenlerle dolu ilk büyük kozmik araştırma ve inceleme gezilerine çıkıyorlar.

Harikalar Gezegeni Syrte ve onun girilmesi yasak İmparatorluk Sarayı, renk cümbüşü çarşıları, huzursuz Tüccarlar Loncası ve korkusuz marsiyam avcıları, hem Valerian ve Laureline'in hem de okurlarının unutulmaz anıları arasına girecek.

Laureline, Syrte çarşısından o eski saati neden aldı? Bu gezegende ve tüm İmparatorluk'ta güçlerini yaymak isteyen Biliciler o saate neden böylesine önem veriyor?

Karmaşık bir toplumu, tüm girdisi çıktısıyla anlatan bir öykü, heyecan ve sağduyuyu birleştiren iki genç kahramanın olağanüstü renklerle bezeli yeni serüveni. (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Valerian - Bin Gezegen İmparatorluğu – Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)
.
Yönetmen : Luc Besson
Senaryo : Luc Besson
.
Oyuncular : Dane DeHaan – Valerian, Ethan Hawke – Jolly the Pimp, Cara Delevingne – Laureline, Clive Owen - Commander Arün Filitt, Kris Wu – Captain Neza, Rutger Hauer, Rihanna - Bubble, Alexandre Nguyen - Japanese Delegate, Mathieu Kassovitz, Sam Spruell - General Okto Bar, Eric Lampaert – Thazzit, Herbie Hancock, Emilie Livingston - Bubble Dancer, Alain Chabat
.
Konu : Valerian adındaki bir zaman yolcusu ajanın ve yardımcısı Laureline'in galaktik bir imparatorluğu araştırması anlatılıyor.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder