Sayfalar

Meg (2018)


Kitap : Meg Derinliklerdeki Dehşetin Romanı
Yazar : Steve Alten
Yayınevi : Artemis Yayınları
Basım Tarihi : 2003
Sayfa Sayısı : 271
Boyut: 13.5 x 19.5 cm
.
.
Book: Meg
Writer : Steve Alten
Publisher : Viper Press
Publish Date : 2015
Pages: 504
Dimensions : 4.2 x 0.9 x 7.4 inches
.
.
Konu: Balina büyüklüğünde, yirmi metrelik beyaz bir köpekbalığı. Yeryüzünün gelmiş geçmiş en tehlikeli avcısı. Tarih öncesinden bir Carcharodon Megalodon: Kısaca MEG.
Yıllar önce çok gizli bir sualtı keşif dalışı sırasında, Pasifik Okyanusu'nun en derin yerine, Mariana çukuruna iki arkadaşıyla birlikte dalış yapan Jonas Taylor, modern aklın algılayamayacağı bir dehşetle yüz yüze gelmişti. Bu korkunç olayda yalnızca Jonas sağ kalabilmişti. Jonas'ın yaşadıklarının gerçek olduğuna kimse inanmadı. Ancak o, kendisine saldıranın bir MEG olduğundan emindi.
Jonas'ın hayal kurduğunu düşünenler yanılıyordu. MEG gerçekti. Ve şimdi birileri onu yaşadığı derinliklerde rahatsız etmişti. (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Meg (2018)
.
Yönetmen : Jon Turteltaub
Senaryo : Dean Georgaris
.
Oyuncular : Jason Statham - Jonas Taylor, Bingbing Li – Suyin, Ruby Rose – Jaxx, Jessica McNamee – Celeste, Cliff Curtis – Mac, Robert Taylor - Dr. Heller, Rainn Wilson - Jack Morris, Ólafur Darri Ólafsson – The Wall
.
Konu : Deniz altında mahsur kalmış bir dalgıcın, Carcharodon Megalodon cinsindeki köpek balığı tarafından hayati telikesi bulunan başka bir dalgıcın hayatını kurtarmak için girdiği operasyonun öyküsüdür.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder