Sayfalar

Öldüren Yaz - L'été meurtrier (1983)


Kitap : Öldüren Yaz
Yazar : Sébastien Japrisot
Yayınevi : Altın kitaplar
Basım Tarihi : 1978
Sayfa Sayısı : 372
Boyut: 12 x 19.5 cm
.
.
Book: One Deadly Summer
Writer : Sébastien Japrisot
Publisher : Plume
Publish Date : 1997
Pages: 288
Dimensions : 5.6 x 0.7 x 8 inches
.
.
.
.
.
.
.
.

Film : Öldüren Yaz - L'été meurtrier (1983)
.
Yönetmen : Jean Becker
Senaryo : Sébastien Japrisot
.
Oyuncular : Isabelle Adjani - Eliane Wieck dite 'Elle', Alain Souchon - Fiorimonto 'Florimond' Montecciari - dit 'Pin-Pon', Suzanne Flon - Nine dite 'Cognata', Jenny Clève - Madame Montecciari - la mère de Pin Pon, Maria Machado - Paula Wieck Devigne dite 'Eva Braun' - la mère d'E, Evelyne Didi – Calamité, Jean Gaven - Leballech - le patron de la scierie, François Cluzet – Mickey, Manuel Gélin – Boubou, Roger Carel - Henri dit 'Henri IV', Michel Galabru - Gabriel Devigne, Edith Scob - La doctoresse, Virginie Vignon, Yves Afonso – Rostollan, Jacques Nolot - Fiero
.
Konu: 19 yaşındaki Eliane, 1976 baharında Almanya doğumlu annesi ve kötürüm babası ile birlikte Pin-Pon lakaplı bir itfaiyecinin yaşadığı kasabaya taşınırlar.
Eliane'i tüm kasabanın dikkatini çeker. Bir süre sonra Pin-Pon'la tanışır ve onunla çıkmaya başlar, evine taşınır, bebek elbiseleri bakar ve düğününü planlar. Fakat bu aşk bir çeşit komplo mudur? Pin-Pon'un annesine ve teyzesine 1955 Kasım gecesi getirilen ahırdaki piyanoyu kimin gönderdiğini sorar. Fakat neden bilmek istiyordur?
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder