Sayfalar

Beni Adınla Çağır - Call Me by Your Name (2017)




Kitap : Adınla Çağır Beni
Yazar : André Aciman
Yayınevi : Sel Yayıncılık
Basım Tarihi : 2016
Sayfa Sayısı :246
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Call Me by Your Name
Writer : André Aciman
Publisher : Grove Press
Publish Date : 1994
Pages: 112
Dimensions: 5.8 x 0.3 x 8.2 inches
.
.
Konu: Aşk birden çıkar insanın karşısına; yakalamak ya da ıskalamak size kalmış. Bazen aşk olduğunu anlamazsınız, bazen de anlasanız bile onu tutmak, kendinize saklamak zordur. Adınla Çağır Beni, delikanlılık çağındaki bir gençle, ailesinin yazlığında kısa süreliğine kalmaya gelen bir konuğun arasında gelişen beklenmedik, bir o kadar da güçlü aşkın öyküsü. Sevdiği kişiyi sadece bedeninin değil ruhunun da bir parçası yapmanın etkileyici bir tasviri. Saf tutkunun dönüştürücü etkisini olağanüstü bir üslupla kaleme alan André Aciman, iki erkeğin gözlerinden damarlarına akan bir aşkı okuyucuya yaşatıyor.
.
Film : Beni Adınla Çağır - Call Me by Your Name (2017)
.
Yönetmen : Luca Guadagnino
Senaryo : Luca Guadagnino , James Ivory , Walter Fasano
.
Oyuncular : Armie Hammer – Oliver, Michael Stuhlbarg - Mr. Perlman, Amira Casar - Annella Perlman, Timothée Chalamet - Elio Perlman, Esther Garrel – Marzia, Victoire Du Bois – Chiara,
.
Konu : Yıl 1983, yer Kuzey İtalya... Tatilini ailesiyle birlikte geçiren 17 yaşında bir erkek çocuğu, güneş, yaz ve yazlık havası... Bu tatlı yaz kasabasında her yarın, bir düne benzemektedir. Ta ki ailenin arasına her şeyi değiştirecek bir yabancı karışıncaya kadar. İnsan ruhuna hem büyük bir yara hem de şifalı bir merhem olan ilk aşkın tohumları bu yabancının bohçasındadır.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder