Sayfalar

L'amore molesto - Nasty Love (1995)




Kitap : Belalı Aşk
Yazar : Elena Ferrante
Yayınevi : Everest Yayınları
Basım Tarihi : 2016
Sayfa Sayısı :160
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Troubling Love
Writer : Elena Ferrante
Publisher : Vintage Crime/Black Lizard
Publish Date : 2006
Pages: 139
Dimensions: 5.4 x 0.4 x 8.2 inches
.
.
Konu: Orta yaşının hassas bir döneminde annesinin ölüm haberini alan Delia, ailesiyle ilgili sarsıcı gerçeklerle yüzleşmeye zorlanarak doğup büyüdüğü şehre, Napoli'nin boğucu, karmaşık sokaklarına geri döner. Ancak geçmişi gün yüzüne çıkarmak, annesinin ölümüne neden olan gizemli olaylara anlam vermek için kazmayı çok derine vurmalıdır.

Kimliği belirsiz kişilerden gelen telefonlar, notlar, imzasız mektuplar gibi ipuçlarından yola çıkan Delia, annesi Amelia'yı ölüme götüren son günleri yeniden kurgular. Bu çabanın sonucunda keşfedeceği şey ise, annesinin hiç de bildiği gibi biri olmadığıdır... (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : L'amore molesto - Nasty Love (1995)
.
Yönetmen : Mario Martone
Senaryo : Mario Martone
.
Oyuncular : Anna Bonaiuto – Delia, Angela Luce – Amalia, Gianni Cajafa - Uncle Filippo, Peppe Lanzetta – Antonio, Licia Maglietta - Young Amalia, Anna Calato - Signora De Riso, Italo Celoro - Delia's Father, Carmela Pecoraro - Delia, as a child, Giovanni Viglietti – Caserta, Lina Polito - Rosaria, Delia's Sister, Piero Tassitano - Legal Doctor, Marita D'Elia - Wanda Delia's Sister,
.
Konu : Seçkin bir cinayet timinin baş dedektifi, kışın ilk karında ortadan kaybolan bir kurbanı soruştururken yakalanması zor bir seri katilin yeniden eyleme geçmiş olabileceğinden korkmaktadır. Polisin, düşüncesi bile hoş olmayan bu kötülüğü bir sonraki kar yağışından önce alt edebilmesi için keskin zekâlı adamının yardımıyla on yıllık kapanmayan vakalar ve bu korkunç yeni vaka arasında bir bağ kurması gerekecektir.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder