Sayfalar

Son Şans- The Congress (2013)




Kitap : Gelecekbilim Kongresi
Yazar : Stanislaw Lem
Yayınevi : Cem Yayınevi
Basım Tarihi : 2014
Sayfa Sayısı :144
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The Futurological Congress
Writer : Stanislaw Lem
Publisher : Mariner Books
Publish Date : 1985
Pages: 160
Dimensions: 5.3 x 0.5 x 8 inches
.
.
Konu: Hocasını kıramayıp Kosta Rika'daki Gelecekbilim Kongresine katılan talihsiz astronot Ijon Tichy, hiç beklemediği olayların ortasında kalacak ve kendini 2039 yılında bulacaktır. Herkesin lüks içinde, son derece mutlu yaşadığı bu gelecekte ters giden bir şeyler olduğunu kahramanımız çok geçmeden fark edecektir. (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Son Şans- The Congress (2013)
.
Yönetmen : Ari Folman
Senaryo : Ari Folman, Stanislaw Lem
.
Oyuncular : Robin Wright - Robin Wright, Harvey Keitel – Al, Jon Hamm - Dylan Truliner, Paul Giamatti - Dr. Barker, Kodi Smit-McPhee - Aaron Wright, Danny Huston – Jeff, Sami Gayle - Sarah Wright, Michael Stahl-David – Steve, Michael Landes – Maxi, Sarah Shahi – Michelle, Ed Corbin – Charlie, Christopher B. Duncan - Christopher Ryne, Frances Fisher, John Lacy
.
Konu : Yaşlı ve işsiz bir aktrise, son bir iş teklifi gelir. Kadın, bu işi kabul ederken verdiği kararın nelere sebep olabileceğini asla tahmin edememiştir. İleride çekilecek filmler için, hatrı sayılır bir para karşılığında, görüntüsünün dijitalleştirilerek kendisinin bir kopyasının yapılmasını kabul eder. Anlaşma gereği, görüntüsünü istedikleri her filmde kullanabileceklerdir.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder