Sayfalar

Who Dares to Love - Wer zu lieben wagt (2009)




Kitap : Kız Kardeşler Arasında
Yazar : Kristin Hannah
Yayınevi : Pegasus
Basım Tarihi : 2016
Sayfa Sayısı :480
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Between Sisters
Writer : Kristin Hannah
Publisher : Ballantine Books
Publish Date : 2009
Pages: 480
Dimensions: 5.2 x 1.1 x 8 inches
.
.
Konu: Meghann Dontess yıllar önce kimsenin cesaret edemeyeceği bir tercih yaparak tüm hayatını sil baştan kurmaya karar verir ve başarılı bir kariyere sahip olabilmek için ağır bedeller ödemek zorunda kalır: Kız kardeşini terk etmek. Başarılı ama yalnız bir kadın olan Meghann'ın yıllar sonra tekrar bir araya geldiği kız kardeşi Claire şimdi bir dönemecin eşiğindedir ve hayatında ilk kez âşık olup kısa süre içinde evlenmeye karar vermiştir.

Meghann kız kardeşini hata yapmaması için evlenmekten vazgeçirmeye çalışırken kader onları tahmin bile edemeyecekleri kötü bir sürprizle karşı karşıya bırakır. Ancak zorlukların üstesinden gelmek için gösterdikleri çaba onları yakınlaştıracak ve birbirlerini anlamaları için bir fırsat sunacaktır… (Tanıtım Bülteninden)
.
Film : Who Dares to Love - Wer zu lieben wagt (2009)
.
Yönetmen : Wolf Gremm
Senaryo : Wolf Gremm, Kristin Hannah
.
Oyuncular : Christine Neubauer – Maria Berger, Hardy Krüger Jr., Suzan Anbeh - Clara, Ruth Maria Kubitschek, Charles Brauer - Willi
.
Konu : Maria Berger, Tayland'da boşanma konusunda uzmanlaşmış bir hukuk firmasında başarılı bir danışman olarak çalışmaktadır. Kendi evliliğinin başarısızlığından sonra Maria artık sevgiye inanmamaktadır. Gelişen olaylar da onu bir türlü mutlu etmez. Bu yüzden, babası Willi ile birlikte Rayong'da bir tatil beldesi işleten küçük kız kardeşi Clara’nın evlilik planlarına şüpheyle yaklaşır.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder