Sayfalar

Her Gün - Every Day (2018)


Kitap : Her Gün
Yazar : David Levithan
Yayınevi : Pegasus
Basım Tarihi : 2016
Sayfa Sayısı :336
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Every Day
Writer : David Levithan
Publisher : Ember
Publish Date : 2013
Pages:400
Dimensions: 5.5 x 0.8 x 8.2 inches
.
.
Konu: A'nın arkadaşı yok. Ebeveyni yok. Ailesi yok. Mülkü yok. Evi bile yok. Çünkü her gün başka birinin bedeninde uyanıyor. Her sabah farklı bir yatak. Farklı bir oda. Farklı bir ev. Farklı bir hayat.

Rhiannon'la tanıştığı anda ona âşık olan A için, gece çöktüğünde her şey sona ermiştir. Çünkü hiçbir zaman bir insanın bedenine ikinci kez girememektedir. Ancak A, genç kızı aklından çıkaramayınca ve Rhiannon onun yaşama sebebi haline gelince her gün, farklı hayatlar yaşamış farklı bedenlerde ona geri dönmeye çalışacaktır. Bir de onu aşkına inandırmaya… (Tanıtım Bülteni)
.
Film : Her Gün - Every Day (2018)
.
Yönetmen : Michael Sucsy
Senaryo : Jesse Andrews, David Levithan
.
Oyuncular : Rohan Mead – Kev, Taveeta Szymanowicz – Ashley, Karena Evans – Hannah, Nicole Law – Kelsea, Jake Robards – Brian, Tara Nicodemo, Michael Cram – Nick, Charles Vandervaart – Steve, Maria Bello – Lindsey, Angourie Rice – Rhiannon, Debby Ryan – Jolene, Justice Smith – Justin, Colin Ford – Xavier, Lucas Jade Zumann – Nathan, Owen Teague – Alexander, Jacob Batalon – James, Ian Alexander – Vic, Katie Douglas – Megan, Amanda Arcuri – Rebecca, Jake Sim - Michael
.
Konu : Rhiannon, her gün farklı bir vücuda giren "A" isimli esrarengiz bir ruha aşık olan 16 yaşındaki bir kızdır. Birbirlerine benzersiz bir bağ hisseden Rhiannon ve A, ertesi günün neyi getireceğini bilmeden her gün birbirlerini bulmaya çalışırlar. Her geçen gün birbirlerine daha çok aşık olurlar fakat her 24 saatte bir farklı bir kişiyi sevme gerçeği, Rhiannon'u ve "A" yı da en zor kararla yüzleşmek zorunda bırakır.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder