Sayfalar

Sığınak - Safe Harbour (2007)




Kitap : Sığınak
Yazar : Danielle Steel
Yayınevi : Remzi Kitabevi
Basım Tarihi : 2004
Sayfa Sayısı :355
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Safe Harbour
Writer : Danielle Steel
Publisher : Dell
Publish Date :2004
Pages: 432
Dimensions: 4.2 x 1.2 x 7 inches
.
.
Konu: Rüzgarlı bir yaz günü, sis San Francisco kıyısı boyunca hızlı ilerlerken, küçük bir kız yanında köpeğiyle kumsalda yürümektedir.

Pip Mackenzie on bir yaşındadır ve daha şimdiden trajediyle tanışmıştır; dokuz ay önce yaşanan korkunç bir kaza, annesini onulmaz bir acıya sürüklemiştir.

Fakat temmuzun bu serin öğleden sonrasında Pip, hüzünlü ve donuk dünyasını renk ve ışıkla dolduracak biriyle tanışacaktır. Pip'in saflığı ve tanıştığı yabancının sevecenliği bir kıvılcımı alevleyecek, yaşamlar değişecek ve umuda doğru bir yolculuk başlayacaktır. (Tanıtım Bülteninden)
.
Film : Sığınak - Safe Harbour (2007)
.
Yönetmen : Bill Corcoran
Senaryo : Danielle Steel,  Edithe Swensen
.
Oyuncular : Melissa Gilbert - Ophelia MacKenzie, Brad Johnson - Matt Bowles, Liana Liberato - Philippa 'Pip' MacKenzie, Rebecca Staab - Andrea Wilson, Michael DeLorenzo – Bob, Michael Jace – Jeff, Idalis DeLeon – Millie, Katie Walder - Vanessa Bowles, Kate Vernon – Sally, Kathleen Noone - Louis Anderson, Ryan Thomas – Josh, Lisa Clifton - Josh's mom
.
Konu : Pip, bir zamanlar mutlu 11 yaşında normal bir çocuktu ancak babası ve kardeşi uçak kazasında öldüğünde çok yalnız kalır. Özellikle annesi Ophelia bu iki kayba alışmaya çalışırken sorunlar yaşar ve depresyona girer. Bir gün sahilde yürürken, Pip kalbi kırık bir sanatçı olan Matt'le tanışır. Hemen onunla çok iyi bir arkadaşlık kurar. Annesi, arkadaşlığı konusunda endişe eder ve Matt’in bir pedofil olmasından şüphelenir. Bununla birlikte, Matt'in Ophelia'nın kalbini de kazanması uzun sürmez.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder