Sayfalar

Terk Edilişim - My Abandonment (2017)




Kitap : Terk Edilişim
Yazar : Peter Rock
Yayınevi : Neden Kitap
Basım Tarihi : 2010
Sayfa Sayısı :240
Boyut: 13.5 x 19.5 cm
.
.
Book: My Abandonment
Writer : Peter Rock
Publisher : Mariner Books
Publish Date : 2010
Pages: 240
Dimensions: 5.3 x 0.6 x 8 inches
.
.
Konu: On üç yaşındaki bir kız ile babası Portland Oragon''da koruma altına alınmış bir ormanda yaşamaktadırlar. Orada kendilerine özenle bir barınak yaparlar; yakındaki bir derede yıkanırlar, bozulabilecek malzemeleri suyun kenarında saklarlar, bahçeyle ilgilenirler, hatta küçük bir kitaplık bile oluştururlar. Haftada bir kez yiyecek alışverişi için kente giderler, onun dışında medeni dünyayla ilişkileri yoktur. Ancak yaptıkları küçük bir hata görevlilerin onları fark etmesine ve sorgulamasına neden olur. Bundan sonra onları daha zorlu bir macera beklemektedir.
.
Film : Terk Edilişim - My Abandonment (2017)
.
Yönetmen : Debra Granik
Senaryo : Debra Granik
.
Oyuncular : Ben Foster – Will, Jeff Kober, Dale Dickey – Dale, Ayanna Berkshire - Dr. Berkshire, Peter James DeLuca - Church Patron, Isaiah Stone, Lanie Stiemsma - Church Patron, Kyle Stoltz - Church Goer / C-Store Patron / Security Guard, Dana Millican - Jean Bauer, Michael Draper – Runner, Thomasin McKenzie – Caroline, Eric Sahlstrom - Church Goer, Tony Ruiz - Truck Driver,         Michael J. Prosser - James
.
Konu : Bir baba ve 13 yaşındaki kızı, Portland Oregon'daki doğal parkta cennetvari bir hayat yaşarlarken küçük bir hata hayatlarını sonsuza dek değiştirir.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder