Sayfalar

Suyun Sesi - The Shape of Water (2018)




Kitap : Su Adamı
Yazar : Alexander Belyaev
Yayınevi : İthaki Yayınları
Basım Tarihi : 2017
Sayfa Sayısı :240
Boyut: 13.5 x 21 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Amphibian Man
Writer : Alexander Belyaev
Publisher : JiaHu Books
Publish Date : 2014
Pages: 182
Dimensions: 5.5 x 0.5 x 8.5 inches
.
.
Konu: Su Adamı’nda çocukluğunda üzerinde yapılan deneyler sonucu balık solungaçlarına sahip olan ve bu yüzden yaşamını suda geçiren, balıkçıların “deniz şeytanı” lakabını taktığı Ihtyandr’ın kara ve deniz hayatı arasında yaşadığı gelgitlerin yanı sıra insanüstü bir canlı olarak dışdünyayla olan mücadelesine de tanık oluyoruz. (Tanıtım Bülteni)
.

Film : Suyun Sesi - The Shape of Water (2018)
.
Yönetmen : Guillermo Del Toro
Senaryo : Guillermo Del Toro, Vanessa Taylor
.
Oyuncular : Sally Hawkins - Elisa Esposito, Michael Shannon - Richard Strickland, Richard Jenkins – Giles, Octavia Spencer - Zelda Fuller, Michael Stuhlbarg - Dr. Robert Hoffstetler, Doug Jones - Amphibian Man, David Hewlett – Fleming, Nick Searcy - General Hoyt, Stewart Arnott – Bernard, Nigel Bennett – Mihalkov, Lauren Lee Smith - Elaine Strickland, Martin Roach - Brewster Fuller, Allegra Fulton – Yolanda, John Kapelos - Mr. Arzoumanian, Morgan Kelly - Pie Guy
.
Konu : Gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışan Elisa, iş arkadaşı Zelda ile devletin yaptığı gizli bir deneyi keşfeder ve suda hapsedilen insansı bir yaratığı acımasız deneyden kurtarmaya çalışırlar.
.
Film IMDB link : http://www.imdb.com/title/tt5580390/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder