Sayfalar

Aşk Limanı - Safe Haven (2013)




Kitap : Aşk Limanı
Yazar : Nicholas Sparks
Yayınevi : Artemis Yayınları
Basım Tarihi : 2016
Sayfa Sayısı :402
Boyut: 13.5 x 21 cm
.
.
Book: Safe Haven
Writer : Nicholas Sparks
Publisher : Grand Central Publishing
Publish Date : 2012       
Pages: 368
Dimensions: 5.2 x 1 x 8 inches
.
.
Konu: Katie adındaki gizemli bir kadın, Kuzey Carolina’nın küçük Southport kasabasına sığındığında, geçmişiyle ilgili sorular da peşinden geldi.
Güzel ve çekingen Katie, insanlardan özellikle uzak durmaya çalışıyor gibiydi. Ancak beklenmedik olaylar onu iki kişiyle gönülsüz bir arkadaşlığa itecekti. Biri, iki çocuğunu tek başına büyüten iyi kalpli Alex, diğeriyse Katie’nin sözünü sakınmayan komşusu Jo. Katie tüm korkularına rağmen bu küçük kasabaya zamanla alıştı. Alex ve ailesiyle de giderek yakınlaşıyordu.
Bir yandan da onu ülkenin diğer ucundan Southport’a getiren ürkütücü bir geçmiş ve bu geçmişte yatan karanlık bir sır, Katie’yi korkutmaya devam ediyordu. Çok geçmeden, Jo’nun içten desteği sayesinde Katie önünde iki seçenek olduğunu anlayacaktı. Ya güvenliği için saklanmaya devam edecek ya da mutluluk için risk alacaktı. Ve tüm bu zorlukların ortasında tek güvenli liman aşktı.(Tanıtım Bülteninden)
.
Film : Aşk Limanı - Safe Haven (2013)
.                                                    
Yönetmen : Lasse Hallström
Senaryo : Dana Stevens , Nicholas Sparks , Leslie Bohem
.
Oyuncular : Josh Duhamel - Alex Wheatley, Julianne Hough - Katie Feldman, Cullen Moss - Deputy Bass, Mike Pniewski - Lt. Robinson, Ric Reitz - Polis Şefi Mulligan, Noah Lomax – Josh, David Lyons - Kevin Tierney, Cobie Smulders – Jo, Tim Parati - Bus Station Worker, Red West – Roger, Robin Mullins - Maddie
.
Konu : Gizemli bir genç kadın küçük bir Kuzey Carolina kasabasına gelince, birbirine bağlı insanlardan oluşan kasaba halkının içine girmek istememesi kadının geçmişine dair sorular sorulmasına neden olur. Genç kadın yavaş yavaş yeni hayatına alışmaya başlar ve iki çocuklu dul bir mağaza sahibi olan Alex ile bir ilişkiye başlama cesaretini kazanır. Ancak karanlık sırlar yeni hayatına o kadar korkunç bir şekilde girer ki fedakârlığın ne demek olduğunu bir kez daha anlamak ve aşkın gücüne güvenmek zorunda kalacaktır.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder