Sayfalar

Hiç Bitmeyen Öykü - The Neverending Story (1984)




Kitap : Bitmeyecek Öykü
Yazar : Michael Ende
Yayınevi : Pegasus
Basım Tarihi : 2017
Sayfa Sayısı :512
Boyut: 13.5 x 21 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The Neverending Story
Writer : Michael Ende
Publisher : Penguin Books
Publish Date : 1984
Pages: 384
Dimensions: 5.1 x 0.6 x 7.7 inches
.
.
Konu: Bastian tuhaf görünümlü bir kitap sayesinde kendini, güzel fakat tehlikenin pençesindeki Fantazya diyarında bulur. Bu büyülü ülkeyi, Çocuk İmparatoriçe’ye yeni bir isim vererek sadece bir “insan” kurtarabilir. Ancak saraya giden yol ejderhalar, devler, canavarlar ve birçok büyülü yaratığın yaşadığı yerlerden geçmektedir.

Bastian maceraya atılır atılmasına… ancak dönüş yolunu bulmak o kadar kolay değildir. Fantazya’nın derinliklerine girdikçe, dile getirilemeyecek kadar kötü yaratıklarla ve kendi kalbinin gizemleriyle yüzleşecek cesareti bulması gerekecektir. (Tanıtım Bülteni)
.
Film : Hiç Bitmeyen Öykü - The Neverending Story (1984)
.
Yönetmen : Wolfgang Petersen
Senaryo : Wolfgang Petersen, Herman Weigel,  Robert Easton
.
Oyuncular : Barret Oliver – Bastian, Gerald McRaney - Bastian's Father, Chris Eastman - 1st Bully (as Drum Garrett), Darryl Cooksey - 2nd Bully, Nicholas Gilbert - 3rd Bully, Thomas Hill - Carl Conrad Coreander, Deep Roy - Teeny Weeny, Tilo Prückner - Night Hob, Moses Gunn – Cairon, Noah Hathaway – Atreyu, Alan Oppenheimer - Rockbiter / Falkor / G'mork / Narrator (voice), Sydney Bromley – Engywook, Patricia Hayes – Urgl, Tami Stronach - The Childlike Empress
.
Konu : Eski bir kitapçıdan alınan büyük, kalın kapaklı bir kitabın içinden girilen sihirli bir diyar.Uçan beyaz dev köpekler, cüceler, prensesler, konuşan ağaçlar, kaplumbağadan dağlar, bir çocuğun başından geçebilecek tehlikeli ve ilginç maceralarla dolu bir hikaye.
.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder