Sayfalar

Çılgın Kalabalıktan Uzak - Far from the Madding Crowd (2015)



Kitap : Çılgın Kalabalıktan Uzak
Yazar : Thomas Hardy
Yayınevi : Altınpost Yayınları
Basım Tarihi : 2013
Sayfa Sayısı :400
Boyut: 13.5 x 21 cm
.
.
Book: Far from the Madding Crowd
Writer : Thomas Hardy
Publisher : Dover Publications
Publish Date : 2007
Pages: 368
Dimensions: 5.2 x 1 x 8.2 inches
.
.
Konu: Güzel Batsheba Everdene, kendisine miras kalan büyük ve bakımsız çiftliği çekip çevirmek için Weatherbury köyüne gelir. Dürtülerinin etkisiyle hareket eden Batsheba, köydeki üç erkek (atılgan ama sorumsuz Çavuş Troy, saplantılarının tutsağı olan çiftçi William Boldwood, sadık ve becerikli Gabriel Oak) arasında bocalarken, duygusal bir eğitimden geçecektir.......(Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Çılgın Kalabalıktan Uzak - Far from the Madding Crowd (2015)
.
Yönetmen : Thomas Vinterberg
Senaryo : Thomas Hardy , David Nicholls
.
Oyuncular : Carey Mulligan - Bathsheba Everdene, Matthias Schoenaerts - Gabriel Oak, Tilly Vosburgh - Mrs. Hurst, Mark Wingett – Bailiff, Dorian Lough – Bailiff, Sam Phillips - Sergeant Doggett, Tom Sturridge - Sergeant Francis Troy, Juno Temple - Fanny Robbin, Bradley Hall - Joseph Poorgrass, Hilton McRae - Jacob Smallbury, Jessica Barden – Liddy, Harry Peacock - Jan Coggan, Victor McGuire - Bailiff Pennyways, Michael Sheen - William Boldwood, Jody Halse - Farmer Stone
.
Konu : Özgür ve cesur bir genç kadın olan Bathseba Everdene’in, amcasından miras kalan çiftlikteki hikayesini anlatıyor. Ekonomik özgürlüğe sahip (Victorian zamanında az görülen bir durum), güzel ve inatçı bir kadın, üç farklı erkek tarafından arzulanmaktadır: başına buyrukluğundan etkilenen çiftçi Gabriel Oak, yakışıklı ve pervasız çavuş Frank Troy ve zengin, olgun bir bekar olan William Boldwood. Bathsheba’nın özgürlüğünü sürdürmeye çalışarak yaptığı seçimler, tutkuları ve aşkı keşfedişi hikaye ediliyor.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder