Sayfalar

Dostlarım Aşklarım - Mes Amis Mes Amours (2008)



Kitap : Dostlarım Aşklarım
Yazar : Marc Lévy
Yayınevi : Can Yayınları
Basım Tarihi : 2017
Sayfa Sayısı :288
Boyut: 12.5 x 19.5 cm
.
.
Book: Mes Amis Mes Amours
Writer : Marc Lévy
Publisher : French and European Publications Inc
Publish Date : 2006
Pages: 415
Dimensions: 9.4 x 1.3 x 5.9 inches
.
.
Konu: Londra'nın göbeğindeki Fransız mahallesinde geçen sımsıcak, sevecen ve sevimli bir öykü.
Otuzlu yaşlarını süren, boşanmış ve çocuklu iki eski arkadaş, hayatlarını yeniden kurmak için aynı çatı altına yerleştiklerinde bir kural koyarlar: Eve tek bir çocuk bakıcısı ve kadın bile ayak basmayacaktır. Biri son derece egoist ve çocuk kalmış, öbürü mükemmeliyetçi ve özverili bu iki adam, kimi zaman çatışarak, kimi zaman uzlaşarak birlikte yaşamaya çalışırlarken yalnız değildirler. Çevrelerinde dostları ve kapılarında bekleyen aşkları vardır. Peki, geçmişin izlerini silecek gücü bulabilecekler midir? ... (Tanıtım Bülteninden)
.
Film : Dostlarım Aşklarım - Mes Amis Mes Amours (2008)
.
Yönetmen-Director : Lorraine Lévy
Senaryo-Writers : Philippe Guez, Lorraine Lévy, Marc Lévy
.
Oyuncular-Stars : Vincent Lindon – Mathias, Pascal Elbé – Antoine, Virginie Ledoyen - Audrey Morraine, Florence Foresti – Sophie, Bernadette Lafont – Yvonne, Mar Sodupe – Valentine, Mathias Mlekuz - Mac Enzie, Tom Invernizzi – Louis, Garance Le Guillermic – Emilie, Richard Syms - John Glover, Sophie Guiter – Stéphanie, Laurent Lévy - Le client de la librairie / Bookshop shopper, Philippe Magnan - La patron de la librairie / Bookseller, Vincent Bowen - Kid 3, Anthony Clark – Policeman
.
Konu : Mathias ve Antoine, Londra’da beraber oturacakları bir eve taşındıkları zaman günümüzün  modern ama tuhaf çiftlerinden biri haline geldiler. Ev için kurallar koymak kolayken iş karşı cinse geldiğinde konu çetrefilleşiyordu.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder