Sayfalar

Down a Dark Hall (2018)



Kitap : Gece Yarısı Bir Çığlık Duydum
Yazar : Lois Duncan
Yayınevi : Epsilon Yayınevi
Basım Tarihi : 2018
Sayfa Sayısı :184
Ebat : 13,5 x 21
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Down a Dark Hall
Writer : Lois Duncan
Publisher : Gallimard Education
Publish Date : 1992
Dimensions: 4.3 x 0.6 x 6.9 inches
.
.
Konu: Kit Gordy, Blackwood Lisesi’nin, siyah, demir kapılarının ardında yükselen binasını gördüğünde aklına gelen ilk kelime şuydu: Şeytani. Bu devasa malikâne Kit’in bütün vücudunu korkuyla sarsmıştı.

Yine de bir süre sonra Blackwood’a alışacak ve bu özel yatılı okulun hayaletli olduğuna dair dedikoduları görmezden gelmeye başlayacaktı.

Ancak daha sonra, Kit’in sınıf arkadaşları olağanüstü ve daha önce sahip olmadıkları yetenekler göstermeye başladı. Gariplikler bunlarla da bitmiyordu: Tuhaf rüyalar, fısıltılar, aile ve arkadaşlara bir türlü ulaşmayan mektuplar ve etraflarını saran tekinsiz bir sihir de vardı. Kit, buranın gizemini tamamen öğrendiğinde her şey için çok geç kalabilirdi. (Tanıtım Bülteninden)
.
Film : Down a Dark Hall (2018)
.
Yönetmen-Director : Rodrigo Cortés
Senaryo-Writers : Chris Sparling,  Michael Goldbach
.
Oyuncular-Stars : Taylor Russell, AnnaSophia Robb - Katherine 'Kit' Gordy, Uma Thurman, Isabelle Fuhrman – Izzy, Rosie Day – Sierra, Kirsty Mitchell - Ginny Gordy-Dabrowski, Rebecca Front, David Elliot - Robert Gordon, Noah Silver - Jules Duret, Victoria Moroles – Veronica, Ramiro Blas - Desfigured Man, Jim Sturgeon - Dave Dabrowski, Josep Linuesa
.
Konu : Genç bir kız olan Kit, ailesi tarafından Blackwood yatılı okuluna gönderilir. Kit burada doğaüstü olaylar ve karanlık güçlerle mücadele etmek zorunda kalır.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder