Sayfalar

Morganville (2014 -)


Kitap : Cam Ev - Morganville Vampirleri
Yazar : Rachel Caine
Yayınevi : Artemis Yayınları
Basım Tarihi : 2016
Sayfa Sayısı :324
Boyut : 13.5 x 19.5 cm
.
.
Konu: Morganville acayip karakterlerle dolu küçük bir üniversite kasabası. Fakat güneş battıktan sonra kötüler dışarı çıkıyor. Çünkü Morganville’de, en karanlık gölgelerin ardında pusuya yatmış bekleyen bir şeytan var -bu öyle bir şeytan ki, güpegündüz sokaklara dökülmek için fırsat kolluyor!

Kahramanımız Claire Denvers, cehennem azabından farksız yurt yaşantısından bıkıp usanmış genç bir kız. Popülaritesinden ödün vermeyen arkadaşları, okulun sosyal hiyerarşisindeki yerini unutmasına asla izin vermiyor. Ki sıfırın altında bir yer bu yer!

Haz etmediği kampüs yaşamından vazgeçtikten sonra kendine bir oda bulduğu o eski, heybetli malikâne de aslında umduğu gibi bir yer değil galiba. Yeni ev arkadaşlarında hiçbir yaşam belirtisi yok. Ama kasabanın en derin sırlarından biri, taze kana susamış bir halde, sinsice ortaya çıktığında hepsi birden Claire’i koruyacak, o da başka bir mesele! (Tanıtım Bülteninden)
.
Book: Glass Houses
Writer : Rachel Caine
Publisher : NAL Jam
Publish Date : 2006
Dimensions: 4.2 x 0.7 x 6.7 inches
Pages: 256
.
.
Plot: Claire Danvers, a student at Texas Prairie University, and her housemates in the vampire-controlled city of Morganville, Texas.[1] While the mayor of Morganville is human, unbeknownst to most of the population the town is actually run in cooperation with a group of vampires.
.
Film : Morganville (2014 -)
.
Yönetmen-Director : Blake Calhoun
Senaryo-Writers : Rachel Caine
.                                
Oyuncular-Stars : Amber Benson – Amelie, Ben Easter - Michael Glass, Jordan Farris - Shane Collins, Lindsay Seidel - Claire Danvers, Haileigh Todd - Eve Rosser, Robert Picardo – Oliver, Gregory J. Connors – Brandon, R. Cat Conrad - Vampire Enforcer, Afomia Hailemeskel - Monica Morrell, Chase Ryan Jeffery – Myrnin, Jessi Mechler – Gina, Taylor Murphy – Jennifer, Nikki Dixon - Hannah Moses
.
Plot : Claire Danvers is trying to get through college, with the popular girl doing her best to make her life a living hell. What she didn't expect is the town to be run by blood sucking vampires.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder