Sayfalar

Çember – The Circle (2017)



Kitap : Çember
Yazar : Dave Eggers
Yayınevi : Siren Yayınları
Basım Tarihi : 2016
Sayfa Sayısı : 494
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The Circle
Writer : Dave Eggers
Publisher : Vintage Books
Publish Date : 2014
Pages: 497
Dimensions : 0.9 x 5.2 x 8 inches
.
.
Konu: Google, Facebook ve Apple gibi devlere göndermelerle Eggers, Çember'de internetin bir sonraki evresini hayal ediyor ve dijital mecralardaki yaşamlara dair sürükleyici bir öykü anlatıyor. Gerçek olamayacak kadar mükemmel bir teknoloji şirketinde işe başlayan Mae Holland'ın Çember macerası, katıldığı ağlar ile yeni katmanlar kazanıyor ve özgürlük yavaş yavaş esarete, mahremiyet hırsızlığa dönüşüyor. Kameralar her şeyi kaydediyor, bulut tüm izlerimizi yedekliyor, birileri bizi her zaman gözetliyor: Çember hepimizi içine alarak kapanıyor ve kaçacak yer bırakmıyor. (Tanıtım Bülteninden)
.
Film : Çember – The Circle (2017)
.
Yönetmen : James Ponsoldt
Senaryo : James Ponsoldt
.
Oyuncular : Emma Watson - Mae Holland, Tom Hanks – Bailey, Karen Gillan – Annie, John Boyega – Kalden, Ellar Coltrane – Mercer, Bill Paxton - Mae's father, Patton Oswalt - Tom Stenton, Ellen Wong – Renata, Poorna Jagannathan - Dr. Villalobos, Glenne Headly - Mae!s mother, Abraham Lim - Circler    
.
Konu : Çember, üç akıl adam tarafından kurulan ve işletilen bir teknoloji şirketinde  işe başlayan Mae Holland adlı genç kadın tarafından yaşanan sıradışı olayları konu edinmektedir.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder