Sayfalar

Yüz Yaşında Camdan Atlayıp Kaybolan Adam - The 100-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (2013)




Kitap : Yüz Yaşında Camdan Atlayıp Kaybolan Adam
Yazar : Jonas Jonasson
Yayınevi : Pegasus
Basım Tarihi : 2016
Sayfa Sayısı :400
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The 100-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared
Writer : Jonas Jonasson
Publisher : Hachette Books
Publish Date : 2012
Pages: 400
Dimensions: 5.4 x 1.1 x 8.1 inches
.
.
Konu: Allan Karlsson yüz yaşına bastığı gün huzurevindeki odasının penceresinden atlar ve şıpıdık terlikleriyle ortadan kaybolur çünkü kendisinin henüz ölmeye niyeti yoktur. İstikamet, yol onu nereye götürürse orasıdır. Fakat yüzlük ihtiyarın yolu bu zamana kadar hep belaya çıktığı için bir asır sonra da farklı bir yol tutturması imkânsız gibi görünmektedir...(Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Yüz Yaşında Camdan Atlayıp Kaybolan Adam - The 100-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (2013)
.
Yönetmen : Felix Herngren
Senaryo : Felix Herngren
.
Oyuncular : Robert Gustafsson - Allan Karlsson, Iwar Wiklander – Julius, David Wiberg – Benny, Mia Skäringer – Gunilla, Jens Hultén – Gäddan, Bianca Cruzeiro – Caracas, Alan Ford – Pim, Patrik Karlson - Sigvard Eklund, Richard Cunningham – Berija, Sergej Merkusjev – Oleg, Miglen Mirtchev - Vladimir
.
Konu : Uzun ve renkli bir yaşam sürdükten sonra, Allan Karlsson kendisini bir huzurevinde kapana kısılmış olarak bulur. 100. doğum gününde, pencereden atlar ve beklenmedik bir yolculuk başlar.
.

Jonas Jonasson, Yüz Yaşında Camdan Atlayıp Kaybolan Adam, The 100-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, Felix Herngren, Robert Gustafsson,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder