Sayfalar

Ben Dört Numara _ I Am Number Four (2011)

Kitap : Dört Numara Benim
Yazar : Pittacus Lore
Yayınevi : Altın Kitaplar
Basım Tarihi : 2011
Sayfa Sayısı : 448
Boyutları : 14x20cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: I Am Number Four
Writer : Pittacus Lore
Publisher : HarperCollins
Publish Date : 2011
Page : 480
Dimensions : 8 x 5.3 x 1.1 inches
.
.
Konu:
9 kişi kaçtık 1 numara Malezya'da öldürüldü. 2 numara İngiltere'de... 3 numara Kenya'da avlandı. Diğerlerinin peşine düşmeden önce benim için gelecekler...

Dört numara benim. Biz tam şu an yanınızdan geçiyor olabiliriz.
Biz siz bunu okurken sizi izliyor olabiliriz. Biz yaşadığınız şehirde, kasabanızda olabiliriz. Biz herkes olabiliriz. Biz o günü bekliyoruz. Biz birbirimizi bulacağız. Biz bir zafer kazanacağız. Biz birlikte olabilirsek biz kurtuluruz. Siz, siz de kurtulursunuz.

Eğer biz kaybedersek her şey yok olur.
Buraya dokuz kişi geldik. Sizin gibi görünüyor, sizin gibi konuşuyor ve aranızda yaşıyoruz, ama sizden değiliz. Hayal ettiklerinizi yapabiliyoruz. Hayal edebileceğiniz güçlere sahibiz. Bugüne kadar gördüğünüz her şeyden daha sağlam ve hızlıyız. Biz, çizgi romanlarda ve filmlerde hayran olduğunuz süper kahramanlarız. Ama gerçeğiz!

Planımız büyümek, eğitilmek, güçlenmek, birlik olup onlarla savaşmaktı. Ama bizi bulup savaşı önce onlar başlattı. Şimdi hepimiz kaçıyoruz. Hayatlarımızı gölgelerde, kimsenin bakmayacağı yerlerde geçiriyor, insanların arasına karışmaya çalışıyoruz. Siz bilmeseniz de aranızda yaşıyoruz. Ama onlar biliyor.
-Pıttacus Lore-

Lorien'i yöneten yüce bilge, on iki yıldır dünya'da, dünya'nın kaderini belirleyecek savaşa hazırlanıyor. Nerede olduğu belli değil. (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Ben Dört Numara _ I Am Number Four (2011)
.
Yönetmen : D.J. Caruso
Senaryo : James Frey, Alfred Gough
.
Oyuncular : Dianna Agron – Sarah, Timothy Olyphant – Henri, Alex Pettyfer - Number Four, Kevin Durand - Mog Commander, Teresa Palmer - Number Six, Jake Abel - Mark James, Reuben Langdon - 3 Numara'nın Koruması, Emily Wickersham – Nicole, Brian Howe – Frank, Charles Carroll - Sam'in Üvey Babası, L. Derek Leonidoff - Mr. Berhman, Garrett M. Brown - Mr. Simms, Judith Hoag - Sarah'ın Annesi
.
Konu :
Üçü öldü. O, Dört Numara. Kendisini öldürmek için gönderilen acımasız düşmanlarının peşine düştüğü bir kaçak olan sıradışı genç adam John Smith’in (Alex Pettyfer) hikayesi. Kimliğini değiştirerek, koruyucusu Henri (Timothy Olyphant) ile birlikte şehir şehir dolaşan John, her seferinde, geçmişiyle bağı olmayan yeni biri oluyor. Artık evi olarak nitelendirdiği küçük Ohio şehrinde John’un karşısına, hayatını değiştirecek beklenmedik olaylar, ilk aşkı (Dianna Agron), yeni, güçlü yetenekler ve onun inanılmaz kaderini paylaşan diğerleriyle olan bağlantısı çıkıyor.

John (Alex Pettyfer), yok etmek için kendisini arayan ölümcül bir düşmandan kaçmak için, gerçek kimliğini saklayan ve sıradan bir öğrenciye dönüşen sıradışı bir adam. Onun gibi olan üç kişi çoktan öldürüldü... O, Dört Numara.
.


idefix Satış Ortağı







  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder